Новини ліги

"Зіркові уроки футболу" від ФК "Кремінь". Недяк: "Робити все для здоров'я дітей" (фото, відео)

13:00, 14 травня 2017

ФК "Кремінь" запросив дітей на свій стадіон і провів майстер-клас у рамках "Зіркових уроків футболу"

Фото: Галина Криворучко, ФК "Кремінь"

Футболісти провели з юними гравцями розминку, естафети, пограли футбол, а всі бажаючі школярі мали змогу пробити пенальті Андрію Олійнику.

Директор ЗОШ №1 Людмила Яшина побажала своїм учням успіхів на футбольних полях, а гравцям нашої команди вийти до першої лігі. Заступник директора МФК "Кремінь" Вадим Маньковський подякував школярам за таку цікавість до футболу та футбольного клубу "Кремінь", вручив подарунки від парнтерів акції ТМ JAKO, ТМ Живчик, ТМ Школярик та ТМ Gera.

Загалом захід вийшов веселим та динамічним. Проте, краще один раз побачити, ніж сто разів почути.

Андрій Недяк, директор ФК "Кремінь": "Ми вже не вперше підтримуємо ініціативи ПФЛ. Минулого року клуб був одним із тих, хто із задоволенням відгукнувся на ідею Ліги провести "Зіркові уроки футболу". А у другому сезоні ухвалили рішення змінити формат і запросити дітей до себе на стадіон. Дітей вибирали невипадково, це дітки ЗОШ №1 із 5-Г класу (2006р.н.), яким уже є чим гордитися у своїх спортивних звитягах. Вони вийшли до фіналу турніру "Шкіряний м’яч" під керівництвом досвідченого тренера Олександра Зозулі".

За словами Недяка урок вийшов масовим, динамічним і цікавим. "Діти нас надихають на перемогу, віримо, що наша зустріч стане натхненням і для них. Ми надаємо ПФЛ підтримку у їх намірі розвивати футбол, і сподіваємося, що подібні уроки надихнуть дітей на заняття спортом і футболом", - підкреслив Андрій Дмитрович.  

Сергій Макаров, президент ПФЛ: "Кремінь" завжди радо долучався до соціальних акцій ПФЛ. Дякуємо кременчужанам і особисто директору Андрію Недяку за відмінний урок, кий виявився одним із найбільш масштабних. Приємно зазначити, що цей клуб соціально відповідальний, який турбується про своє майбутнє і робить усе можливе для того, щоб майбутнє покоління кременчужан зростало здоровим і спортивним. А разом із тим і було безмежно закоханим у свій рідний клуб "Кремінь".

Урок завершився спільним фото на згадку.

«Зіркові уроки футболу» - Всеукраїнський проект клубів Професіональної футбольної ліги, має на меті через гру пізнавати базові людські цінності –  дружбу, чесність, справедливість, повагу, відданість, пробудити у дітей інтерес до футболу та спорту. 

 

Фото: Галина Криворучко, fckremen.com

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору