Новини ліги

"Жемчужина" провела "Зіркові уроки футболу" (фото, відео)

11:00, 13 травня 2017

ФК "Жемчужина" запросив дітей на майстер-клас в рамках акції ПФЛ "Зірковий урок футболу"

Фото: Анатолій Спиця

Футбольний клуб «Жемчужина» приєднався до всеукраїнського проекту «Зіркові уроки футболу» та провів майстер-клас для одеських хлопчаків.

Керував заняттям головний тренер одеського клубу Денис Колчин.

Також заняття проводили футболісти клубу. Півзахисники Руслан Паламар і Віктор Георгієв, захисник Станіслав Нурі-Малиш, нападник Михайло Шестаков і тренер "Жемчужини" U-19 Владислав Зубков.

Урок проходив на стадіоні зі штучним покриттям. Він розпочався із розминки, роботи із м`ячем, естафет і, звичайно, гри.  Діти  розділились на дві команди та грали в футбол із футболістами ПФК «Жемчужина».

Урок завершився спільним фото на згадку. Гравці подарували дітям призи від Професіональної футбольної ліги та спонсорів – м’ячі JAKO, солодкі напої та футболки від ТМ Живчик та зошити від ТМ «Школярик».

Станіслав Нурі-Малиш, захисник ФК "Жемчужина": "Перед футболом всі рівні, він виступає об'єднувальною силою. Було приємно, що діти ловили кожне наше слово, багато розпитували про футбольні тонкощі. Було дуже цікаво з ними працювати, спробували себе в якості тренерів".

Руслан Паламар, нападник ФК "Жемчужина": "Дуже правильна акція, адже дітям дійсно було цікаво сьогодні. За цими хлопчаками майбутнє, вони щиро будуть уболівати за свою улюблену команду. Переконаний, що для них це буде саме "Жемчужина".

Станіслав Нурі-Малиш показує як правильно зашнуровувати бутси. Фото: Анатолій Спиця

Сергій Макаров, президент ПФЛ: «Для нас має значення привернути увагу дітей до здорового способу життя, полюбити спорт. А всі ми чудово знаєомутбол дарує унікальний шанс здійснювати дитячі мрії. Можливо, деякі з цих дітей стануть в майбутньому гравцями клубу. У будь-якому разі важливо бути на зв`язку з дітьми і бачити, з яким інтересом вони ставляться до Гри №1».

«Зіркові уроки футболу» - Всеукраїнський проект клубів Професіональної футбольної ліги, має на меті через гру пізнавати базові людські цінності –  дружбу, чесність, справедливість, повагу, відданість, пробудити у дітей інтерес до футболу та спорту. 

 

Фото: Анатолій Спиця

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору