Новини змагань

MATCHDAY! Увага на Одесу та Кремінь. Друга ліга. 30-й тур. Анонс матчів

09:00, 13 травня 2017

Анонс матчів 30-го туру сезону 2016/17 у Другій лізі

Перше коло. "Жемчужина" - "Енергія" - 0:2. Фото: Sport Arena

ПФЛ України завдяки оновленому сайту відкриває для вболівальників нові можливості. Більш функціональним стає онлайн матчів – окрім традиційних відеотрансляцій та оновлення рахунків, уболівальники зможуть тепер знайомитися зі стартовими складами команд.

У понеділок, 15 травня, о 21:30 в ефір телеканалу XSPORT вийде чергова інформаційно-аналітична програма «Україна футбольна». Буде детально проаналізовано матчі 30-го туру зі спеціальним гостем програми.

 Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

«Нива-В» пропускає цей тур. Матч «Реал Фарма» - «Кристал» не відбудеться через зняття ФК «Кристал» зі змагань


Анонс матчу «Металург» (Запоріжжя) – «Балкани» (с.Зоря, Одеська область) (2:6)тут


13 травня 2017 рік. 15:00. м.Кременчук, «Кремінь-Арена» мені Олега Бабаєва»

«Кремінь» (Кременчук) – «Іллічівець-2» (Маріуполь)

Арбітр – Владислав Дорош (Київ)

Перше коло – 2:1

Дискваліфіковані: немає – немає

Напередодні "Кремінь" набирався позитивних емоцій на "Зіркових уроках футболу". Фото: kremen.com

Кременчужці втратили очки у Новій Каховці, однак їхня осічка не мала фатальних наслідків – конкуренти вгорі також синхронно оступилися, а переслідувачі не мали згоди скоротити відставання до мінімуму.

Однак щоб не ставити під сумнів своє положення й зберігати шанси на медалі вищої вартості, аніж бронза, варто уникати подібних втрат. Тому й у матчі проти резервістів «Іллічівця» завданням «Кременя» буде лише перемога.

У першому колі голи Степанчука та Сторчоуса допомогли перекрити точний удар Вовка й здобути вольову перемогу в Маріуполі. Однак «Іллічівець-2» після прикрої поразки в домашньому матчі з сусідами по таблиці – «Нікополем» – прагне реваншу. А в гостях навесні ця команда взяла стільки ж очок, що й удома (6), тож має намір піднести кременчужцям такий же сюрприз, як «Енергія» чи «Арсенал-Київщина».


13 травня 2017 рік. 17:00. Одеса. «Спартак»

«Жемчужина» (Одеса) - «Енергія» (Нова Каховка)

Арбітр – Олександр Солов’ян (Київ)

Перше коло – 2:0

Дискваліфіковані: Вдовиченко – немає

Так вийшло, що це вже третій тільки офіційний матч між суперниками (а неофіційних було ще більше). І «Енергія» незмінно не виграє у «Жемчужини», в офіційних матчах зазнавши двох «сухих» поразок 0:2 на своєму полі.

Однак новокаховська команда вже встигла завоювати повагу Другої ліги перемогою над «Рухом» і нічиєю з «Кременем», а також рекордом професіонального футболу – 13 м’ячами, забитими в ворота «Металургу». У минулому турі «Енергія» зіграла внічию якраз з кременчужцями, і «Рух» та «Жемчужина» мають бути цим задоволені, адже вони також втратили очки, і якби не досягнення новокаховців – втратили б свою перевагу над переслідувачем.

Прикра домашня поразка від «Тепловика-Прикарпаття» обірвала безпрограшну серію одеситів, яка тривала з минулого літа. Утім, окрім цього були й нічиї з «Реал Фармою» і навіть аутсайдером «Арсеналом-Київщиною». Тож, навіть попри відсутність дискваліфікованого Вдовиченка, не позаздриш гостям, які приїздять в гості до розлюченого лідера.


13 травня 2017 рік. 17:00. м.Винники. Стадіон ім. Богдана Маркевича

«Рух» (Винники) - «Інгулець-2» (с.Петрове)

Арбітр – Віталій Маляр (Хмельницький)

Перше коло – 3:1

Дискваліфіковані: немає – немає

Розгубивши багато очок в гостях, "Рух" змушений особливо агресивно грати вдома. Фото: fcruh.com

Наскільки яскраво грає вдома «Рух» – настільки ж непереконливо в гостях. На своєму полі винниківці виграли всі п’ять весняних матчів, на чужих – жодного з чотирьох (по 2 нічиї та поразки).

Після прикрої поразки від «Ниви-В» підопічні Мостового зробили відповідні висновки, а на підмогу їм повертається після дискваліфікації Федорів.

У хорошому настрої прибуває на Львівщину «Інгулець-2». На початку сезону цій команді пророкували медалі найвищої проби, утім, схоже, по ходу сезону петровський клуб змістив пріоритети, і нині в складі резерву грають більш молоді виконавці.

Звісно, навесні результати менш переконливі, ніж на початку сезону, коли «Інгулець-2» навіть очолював таблицю, однак у минулому турі підопічні Кононенка здолали «Поділля» – 2:0, перервавши свої невдачі. Цікаво, що «Рух» свій останній домашній матч теж проводив проти «подолян» і виграв з різницею в два м’ячі – 3:1.

У першому колі «Рух» виграв у Володимирівці, а Омельченко записав на свій рахунок дуже ранній гол на першій хвилині. Нині він поступається в конкуренції Бохашвілі, але, хтозна, можливо, очікує на свій шанс.


13 травня 2017 рік. 17:00. м.Нікополь. «Електрометалург»

«Нікополь» - «Суднобудівник» (Миколаїв)

Арбітр – Михайло Райда (Закарпатська область)

Перше коло – 1:0

Дискваліфіковані: Астахов – Носов

«Нікополь» здобув дві перемоги поспіль над «Енергією» та «Іллічівцем-2», а тепер очікує зустрічі із ще слабшим середняком. Утім, «Суднобудівник», який нині обвалився в зону вильоту – це «поранений звір». У гостях миколаївський клуб не вигравав 11 матчів поспіль, але ми пам’ятаємо, що, приймаючи суперників не в рідному місті, він здобував перемоги. Звідси – відсутність комплексів чужого поля. І хоча обидві команди дуже малодосвідчені й мають кадрові втрати, якраз їхнє очне протистояння може виявитися відкритим, рівним та інтригуючим.


13 травня 2017 рік. 18:00. с.Горностаївка, Херсонська область. Стадіон «Затис».

«Мир» (Горностаївка) – «Тепловик-Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

Арбітр – Олег Буяшов (Дніпро)

Перше коло – 0:1

Дискваліфіковані: немає – немає

«Мир» вів в рахунку в Білій Церкві, однак зазнав сенсаційної поразки. Шість матчів поспіль не може виграти горностаївський клуб, хоча на своєму полі зазвичай виступає значно впевненіше й дуже мало пропускає.

В гості до Новотроїцького району завітає «Тепловик-Прикарпаття» – одна з найбільш прогресуючих команд Другої ліги. Вона минулий тур пропускала, тож встигла і контрольний матч відіграти, і «Зіркові уроки футболу» провести.

Два останні матчі проти лідерів івано-франківці виграли завдяки голам лідера гонки бомбардирів Худоб’яка, однак неблизький виїзд до суперника, який уміє побудувати оборону, може виявитися непростим і в чомусь навіть важчим за протистояння проти команд із першої трійки.

Додамо, що завдяки технічній перемозі над «Кристалом» прикарпатці обігнали «Мир», і горностаївці вдома спробують відіграти два очка відставання.


13 травня 2017 рік. 18:00. Хмельницький. СК «Поділля»

«Поділля» (Хмельницький) – «Арсенал-Київщина» (Біла Церква)

Арбітр – Геннадій Серпутько (Одеська обл.)

Перше коло – 0:3

Дискваліфіковані: немає – Пасечнюк

Матч двох молодих команд таїть серйозну інтригу. Білоцерківці останнім часом вражають – слідом за нічиїми з фаворитами сезону «Кременем» та «Жемчужиною» вони обіграли «Мир», тож покинули зону вильоту.

А ось «Поділля» поступилося «Інгульцю-2» й наростило свою безвиграшну серію до 8 матчів, лише в трьох з яких вдалося уникнути поразок. Зважаючи на крупну поразку в Білій Церкві в 13 турі, для хмельничан цей матч проти одного з сусідів по таблиці, який останнім часом значно успішніший, набуває особливого значення.

 

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena – інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору