Новини ліги

"Зірковий урок футболу" у Сумах. "Спостерігати як розвиваються діти"

18:20, 11 травня 2017

Другого травня ПФК "Суми" запросив дітей на головну арену міста

Футбольний клуб «Суми» приєднався до всеукраїнського проекту «Зіркові уроки футболу» та провів урок фізкультури для учнів сумської школи №7. ПФК «Суми» вже вдруге стає організатором «Зіркового уроку футболу»: минулого року керівники також запрошували дітей ЗОШ №23 до себе в гості.

Заняття проводили воротар сумчан Артем Штанько, захисник Вадим Жук та півзахисник Богдан Душин.

Урок проходив на головній арені міста, стадіоні «Ювілейному», розпочавшись із розминки, роботи із м`ячем, естафет і, звичайно, гри.  Діти  розділились на дві команди та грали в футбол із футболістами ПФК «Суми».

Під кінець уроку на стадіон прибула вся команда, і діти змогли спостерігати за тренуванням улюбленої команди.

Урок завершився спільним фото на згадку. Гравці подарували дітям призи від Професіональної футбольної ліги та спонсорів – м’ячі JAKO, солодкі напої та футболки від ТМ Живчик та зошити від ТМ «Школярик». тренуванням ПФК Суми.

 

Станіслав Корзун, вчитель фізкультури ЗОШ №7: «Хочемо подякувати футбольному клубу, що запросили нас на цей красивий стадіон. Діти слідкують за футболом і їм приємно прийти сюди і взяти участь в такому заході. Таке тренування з футболістами-професіоналами дуже позитивно вплине на їх майбутнє».

 

Вадим Жук, захисник ПФК «Суми»: «Для мене це перший подібний досвід. Я думаю, коли закінчу грати у футбол - почну працювати з дітьми, для мене це більш цікаво, ніж, наприклад, робота у професіональній команді. Хочеться навчати малечу, спостерігати як вони розвиваються».

 

Сергій Макаров, президент ПФЛ: «Головна задача проекту  - привернути увагу дітей до здорового способу життя. Футбол дарує унікальний шанс здійснювати дитячі мрії. Можливо, деякі з цих дітей стануть в майбутньому гравцями клубу. У будь-якому разі важливо бути на зв`язку з дітьми і бачити, з яким інтересом вони ставляться до Гри №1».

 

«Зіркові уроки футболу» - Всеукраїнський проект клубів Професіональної футбольної ліги, має на меті через гру пізнавати базові людські цінності –  дружбу, чесність, справедливість, повагу, відданість, пробудити у дітей інтерес до футболу та спорту. 

Фото: fc.sumy.ua

Прес-служба ПФЛ




ТЕГИ: СУМИ
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору