Новини змагань

Перервати невдачі, закріпити традиції. 30-й тур на старті.

17:30, 11 травня 2017

У п'ятницю, 12 травня, стартує 30-й тур змагань ПФЛ сезону 2016/17 двома матчами

Фото: koloskovalivka.com

Змагання ПФЛ України виходять на фінішну пряму, адже до завершення цього сезону лишилося п'ять матчів. Зрозуміло, що кожен із них зараз на вагу золота навіть для тих команд, у кого, начебто, немає особливих турнірних завдань. Повірте, вони є. У кожного окремого тренера, у кожно окремого футболіста. Тому чекаємо п'ять турів чудового, наскільки це можливо, футболу. І починається все це дійство у п'ятницю, 12 травня, чудовими матчами зі своїми розкладами і історіями.


Перша ліга

12 травня 2017 рік. 17:30. м.Полтава. «Лтава»

«Полтава» - «Колос»

Арбітр – Дмитро Панчишин (Харків)

Перше коло – 0:1

Дискваліфіковані: немає – немає

Домашній дебют Прокопиненка відбудеться не на звичному для «Полтави» «Локомотиві», а на іншому міському стадіоні. Слідом за «Ворсклою» імені Бутовського містяни випробують «Лтаву» – а тим часом проходять планові роботи з реконструкції газону на їхній домашній арені.

Після мінімальної виїзної перемоги над «Тернополем» команді Прокопиненка належить спробувати перервати домашні невдачі. Якщо в гостях «Полтава» виступає дуже переконливо й здобула вже шосту перемогу поспіль, то вдома вона не може виграти вже п’ять матчів (здобувши за цей час всього одне очко).

Утім, «Колос» також нині не радує результатами. Три матчі поспіль ковалівці не знають перемог (поразка від «Гірника-Спорт» та нічиї з давніми знайомими, дебютантами Першої ліги «Інгульцем» та «Арсеналом-Київ»). При цьому команда втратила четверте місце, однак, відстаючи від «Геліоса» всього на одне очко, у випадку перемоги може повернути втрачену позицію. Завдання господарів – виграти й повернутися у верхню половину таблиці.


Друга ліга

12 травня 2017 рік. 15:00. м.Запоріжжя, НТБ у Великому Лузі

«Металург» (Запоріжжя) – «Балкани» (с.Зоря, Одеська область)

Арбітр – Іван Салаш (Калуш)

Перше коло – 0:1

Дискваліфіковані: немає – К. Пархоменко

Пряма трансляція в YouTube

Фото: fcbalkans.com.ua

Обидві команди виграли всуху свої попередні матчі в одного суперника – «Суднобудівника». Й спробуй-зрозумій, чия перемога вагоміша: домашні 5:0 сильного й досвідченого зорянського клубу чи виїзні 2:0 запорізького, довгоочікувана перемога після серії великих невдач?

Нині запоріжці ведуть боротьбу за непотрапляння до небезпечної зони, а балканці – навпаки, прагнуть увійти в четвірку найкращих. При цьому гостям не допоможе їхній провідний півзахисники – дискваліфікований Пархоменко-молодший. А допоможе додатковий час на відновлення сил, адже «Балкани» відпочивали в минулому турі за календарем.

Вже чотири тури не програє в гостях зорянський клуб (2 перемоги і 2 поразки), три останніх домашніх матчі програє вдома «Металург». Чия візьме у матчі-відкритті туру? Чи зможе запорізький колектив вдруге поспіль здивувати? Чи бажання не випасти з групи лідерів мотивує гостей з Одещини?

Додамо лише, що в першому колі матч суперників виявився досить напруженим, і «Балкани» вдома виграли завдяки єдиному голу ветерана Кирилова, якого нині вже нема в заявці.  

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору