Новини ліги

Максим Банасевич: «Бачив як у дітлахів горіли очі, і це – головне!»

13:00, 11 травня 2017
ФК «Десна» провела «Зірковий урок футболу»
11 квітня стартував Другий сезон «Зіркових уроків футболу» - Всеукраїнського проекту ПФЛ та партнерів.
Минулого року завдяки ініціативі 10 клубів ПФЛ проект було успішно реалізовано в 10 містах. Цей сезон став масштабнішим: ПФЛ планує охопити всі клуби сім`ї ПФЛ і залучити більш, ніж 1000 дітей у 30 містах та містечках України.
Наприкінці квітня ФК «Десна» запросила юних футболістів, вихованців дитячо-юнацької спортивної школи. До дітей завітали помічник головного тренера Олександр Приходько, Олександр Головко, Максим Банасевич, Ігор Солдат та Андрій Мостовий. Сергій Мелашенко, вихованець чернігівського футболу, взяв безпосередню участь в заході, приділяючи увагу юним голкіперам.
Максим Банасевич: "Ще коли я сам був юним гравцем, то завжди мріяв про зустріч з футболістами і намагався потрапити на всі заходи, які проводилися за участі професіональних гравців, не кажучи вже про матчі. Тому знаю, наскільки це важливо для хлопців – заряд позитивних емоцій їм явно гарантований. Тому спасибі клубу та ПФЛ, що вирішили організувати свято, це дійсно зближує гравців з уболівальниками".
Андрій Мостовий: "Радий, що взяв участь у такому заході. Я бачив як “горіли очі” у дітлахів і це, звісно – головне. Більше того, для мене самого це було в задоволення, тож з радістю буду брати участь в таких заходах".
 
Світлана Рибакова, начальник відділу маркетингу ПФЛ: "Ми вдячні керівникам та гравцям клубів за безумовну підтримку нашої ініціативи: саме вони створюють такі свята. Маленькі діти дуже чутливі до доброти, дарувати дітям тепло і радість і є головною ідеєю «Зіркових уроків».
«Зіркові уроки футболу» - Всеукраїнський проект клубів Професіональної футбольної ліги, має на меті через гру пізнавати базові людські цінності –дружбу, чесність, справеливість, повагу, відданість, пробудити у дітей інтерес до клубів сім`ї ПФЛ, футболу та спорту.
Другий сезон проходить за підтримки Федерації футболу України та потужних партнерів: ТМ JAKO, ТМ Живчик, ТМ Школярик та ТМ Gera. ПФЛ планує провести «Зіркові уроки футболу» за участі 1000 дітей у 30 містах та містечках України.
 
Фото: desna.football
Прес-служба ПФЛ



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору