Новини змагань

Майстерність Богатченка, сенсація у Вінниці. Друга ліга. 29-й тур у тезах (відео).

17:30, 9 травня 2017

Тезами розповідаємо про події у матчах 29-го туру в другій лізі змагань ПФЛ України

Фото: Анатолій Спиця.

29-й тур у другій лізі цього разу став справжнім іміджмейкером футбольного вік-енду. Чого варте повернення у футбол після 16-річної перерви Романа Богатченка, який у воротах "Металурга" творив справжні дива, залишивши їх сухими вперше з вересня. "Рух" із низкою досвідчених зірок у складі неочікувано поступився у Вінниці, а "Арсенал-Київщина" продовжує дивувати своїми результатами. 

Більше аналізу і подробиць у середу, 10 травня, о 21:30 на телеканалі XSPORT у інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ "Україна футбольна". Гостем студії стане головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков.

Інформаційний партнер ПФЛ ua-football.com коротко тезами розповідає про перебіг подій у турі.

  • "Реал Фарма" та "Жемчужина" в одеському дербі показали досить жвавенький футбол, проте розійшлися миром. Обидва голи були забиті в середині першого тайму протягом сотні секунд. Лідер дивізіону виглядав трішки краще суперника, однак цілком міг залишитися навіть без очків. Для дострокового виходу до першої ліги підопічним Дениса Колчина не вистачає одного очка.

Фото: Анатолія Спиці

  • у шести останніх матчах один із колишніх головних аутсайдерів дивізіону, "Нікополь", програв лише раз. Цього разу нікопольці розібралися в гостях з "Іллічівцем-2", забивши по голу в кожному з таймів. Один точний удар приазовців перед фінальним свистком вже мало на що вплинув.
  • головна сенсація ігрового дня прогриміла у Вінниці, де місцева "Нива" розібралася з "Рухом". Винниківська команда втратила шанси хоча б на добу очолити таблицю і не виграє в гостях вже п'ятий поспіль матч. Вінничани, у свою чергу, вже три гри не пропускають.

  • "Кремінь" не скористався можливістю скоротити відставання до "Руху" до мінімуму в матчі з "Енергією", яка підійшла до поєдинку ще й з кадровими проблемами. Головний арбітр фінальним свистком зафіксував нічию в динамічному поєдинку, по ходу якого фавориту довелося ще й відіграватися.

  • "Інгулець-2" розібрався вдома з "Поділлям", забивши по голу в кожному з таймів. Хмельниччани продовжують програвати в усіх гостьових матчах  цього сезону.
  • багато цікавих подій подарував матч "Суднобудівник" - "Металург". У воротах запорожців дебютував президент клубу Андрій Богатченко, який провів поєдинок "на нуль", відбивши при цьому пенальті. "Металурги" вперше з вересня не пропускають в гостях вперше з серпня виграють на виїзді.

  • "Арсенал-Київщина" після "Кремня" і "Жемчужини" відібрав очки у ще одного представника верхньої частини таблиці - "Миру". Всі події розгорнулися у другому таймі, коли глядачі побачили чотири голи, три з яких на рахунку "канонірів".
  • "Тепловик" отримує три очки в таблицю від херсонського "Кристала", який припинив участь у чемпіонаті згідно з рішенням Ради ліг ПФЛ від 10.04.2017. Команда Ковалюка зіграє товариський матч 10-го травня проти "Калуша".
  • "Балкани" вихідні у поточному турі. Вони зіграли контрольний матч  і вже готуються до поєдинку з "Металургом" найближчої п'ятниці.
  • Технічні дані туру тут

Прес-служба ПФЛ

ua-football.com - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору