Новини ліги

"Зіркові уроки футболу" від "Прикарпаття" (відео)

11:00, 9 травня 2017

Футболісти «Прикарпаття» взяли участь у «Зірковому уроці футболу» для дітей із сільської школи Івано-Франківської області

8 травня 2017 року МФК "Тепловик-Прикарпаття" став учасником Всеукраїнського проекту клубів Професіональної футбольної ліги «Зіркові уроки футболу» та провів майстер клас для учнів звичайної сільської школи Івано-Франківської області.  

Гравці та тренери команди провели тренування для дітей ЗОШ с. Угорники Коломийського р-ну Івано-Франківської області, а також вручили юним спортсменам подарунки від партнерів проекту: ТМ JAKO, ТМ Живчик, ТМ Школярик та ТМ Gera. 

Гравці, тренери та керівництво команди провели тренування для дітей ЗОШ с. Угорники Коломийського р.-ну Івано-Франківської області, а також вручили юним спортсменам подарунки від партнерів проекту: ТМ JAKO, ТМ Живчик, ТМ Школярик та ТМ Gera. 

Учасниками цього чудового свята стали Президент клубу Василь Ольшанецький, головний тренер Володимир Ковалюк, тренер-селекціонер Ігор Гогіль, капітан команди Володимир Боришкевич, кращий бомбардир чемпіонату Ігор Худобяк, голкіпер Остап Вульчин, один із кращих захисників Другої ліги Владислав Приймак та керівник прес-служби клубу Олександр Дем'янчук.

«Зіркові уроки футболу» – всеукраїнський партнерський проект ПФЛ та партнерів, що має допомогти дітям краще пізнати футбол та його цінності, сприяти розвитку фізичних здібностей, активізувати роботу з вболівальниками, підвищити інтерес до клубів ПФЛ, а футболістам – отримати заряд підтримки та натхнення від наймолодших шанувальників.

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору