Новини змагань

MATCHDAY! Амбіції у Вінниці, одеське дербі. Друга ліга. Анонс матчів 29-го туру

10:00, 8 травня 2017

Анонс матчів 29-го туру сезону 2016/17 у Другій лізі

ПФЛ України завдяки оновленому сайту відкриває для вболівальників нові можливості. Перш за все це стосується наявності архіву усіх матчів змагань ПФЛ, починаючи з сезону 1996/97. Разом із тим більш функціональним стає онлайн матчів – окрім традиційних відеотрансляцій та оновлення рахунків, уболівальники зможуть тепер знайомитися зі стартовими складами команд.

У середу, 10 травня, о 21:30 в ефір телеканалу XSPORT вийде чергова інформаційно-аналітична програма «Україна футбольна». Буде детально проаналізовано матчі 29-го туру.  Експертом виступить член Виконкому ФФУ Артем Франков.

 Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


«Балкани» пропускають цей тур. Матч «Тепловик-Прикарпаття» - «Кристал» не відбудеться через зняття ФК «Кристал» зі змагань


Анонс матчу "Арсенал-Київщина" - "Мир" (3:1) тут


08 травня 2017 рік. 17:00. м.Вінниця. СК «Нива».

«Нива-В» (Вінниця) - «Рух» (с.Винники)

Арбітр – Віктор Арановський (Київ)

Перше коло – 0:3

Дискваліфіковані: немає – Федорів

Вінницька команда продовжує сподіватися на підвищення в класі – якщо від трійки лідерів вона відстала вже серйозно, то за четверте місце й путівку в плей-оф іще можна боротися. Для цього треба обігрувати, в тому числі, й фаворитів сезону…

От тільки «Рух» минулого туру відпочивав за календарем, тож мав більше часу на відновлення – на відміну від «Ниви-В», яка в уїк-енд грала в Хмельницькому й не могла навіть у більшості здолати «Поділля» (0:0).

У якому стані їде у Вінницю винниківський клуб? Один із головних претендентів на чемпіонство не програє три тури поспіль (7 очок із 9 можливих), утім, «Рух» невдоволений виїзними матчами, де не може здобути перемоги чотири матчі поспіль ще з листопада (за дужками, звісно, залишаємо технічну перемогу над «Кристалом»).

Наразі лише на два очки відстає команда зі Львівщини від «Жемчужини» – і, зважаючи на невдачі конкурентів, яким ще й грати в одеському дербі, «Рух» має вигравати у Вінниці. Як це було й у першому колі в Винниках, коли Володимир Бідловський, Григорій Баранець та Святослав Козловський забили три м’ячі без відповіді в ворота «Ниви-В». Єдина проблема – тур пропустить через дискваліфікацію один із провідних захисників Володимир Федорів, а травми не відпускають ще кількох гравців.


08 травня 2017 рік. 17:00. с.Володимирівка. Стадіон імені Олександра Поворознюка

«Інгулець-2» (Петрове) - «Поділля» (Хмельницький)

Арбітр – Роман Блавацький (Львів)

Перше коло – 3:0

Дискваліфіковані: немає – Худік

У минулому турі обидві команди зіграли внічию: «Інгулець-2» – в гостях у «Миру» (0:0), «Поділля» – вдома з «Нивою-В» (0:0). На ці результати їм довелося витратити чимало сил, а гостям не допоможе ще й вилучений у матчі з вінничанами Роман Худік.

Утім, мотивація у суперників буде величезною. Обидва суперники не виграють вже давно («Поділля» – 7 матчів без перемог, «Інгулець-2» – 6), і якщо господарі невдоволені тим, що випали з першої п’ятірки, то гості й взагалі опинилися на дні турнірної таблиці, тож однозначно хочуть набрати очки й вибратися звідти.


08 травня 2017 рік. 17:00. м.Нова Каховка. «Енергія».

«Енергія» (Нова Каховка) – «Кремінь» (Кременчук)

Арбітр – Дмитро Резніков (Кам’янське)

Перше коло – 0:1

Дискваліфіковані: Шастал, Волков, Ковальчук – немає

Трансляція «Кремень ТВ»


Фото: fckremen.com

«Енергія» здивувала Другу лігу серією ураганних перемог, однак після поразки в Нікополі вона підходить до 29-го туру роззброєнною. Відразу троє гравців отримали «зайві» картки перед матчем проти одного з головних фаворитів сезону – опорники Дмитро Волков і Тарас Ковальчук, правий форвард Дмитро Шастал пропустять матч проти «Креміня».

У першому колі кременчужці здобули мінімальну перемогу завдяки пізньому голу Козлова. Він забивав і в минулому турі – «Реал Фармі», а також Кошадзе і Кравчук. Розгромний виграш у найближчого конкурента додав сил і емоцій команді Ященка, а осічка «Жемчужини» обнадіює й на більш яскраві медалі.


08 травня 2017 рік. 17:00. м.Миколаїв. Центральний міський стадіон.

«Суднобудівник» (Миколаїв) - «Металург» (Запоріжжя)

Арбітр – Олександр Титов (Донецьк)

Перше коло – 1:3

Дискваліфіковані: немає – Тєленков

Чотири матчі поспіль програли запоріжці із загальним рахунком 2:29, уже 10 розгромних поразок у пасиві «Металургу». А у «Суднобудівника» – вісім. При цьому миколаївський клуб успішніше грає навесні, набравши шість очок проти чотирьох у запоріжців.

У першому колі «Металург» приймав миколаївців у Нікопольському районі й виграв 3:1. Нині він лише на два очки поступається «Суднобудівнику», так що це один із тих матчів, які треба вигравати. От тільки є проблеми у гостей – окрім низки травмованих, дискваліфікований за вилучення у матчі з «Іллічівцем-2» основний воротар Ілля Теленков. Доведеться повертати з поля в рамку Шовкуна, адже минулий матч голкіпер починав на позиції лівого захисника…


09 травня 2017 рік. 14:00. м.Одеса. «Іван»

«Реал Фарма» (Одеса) - «Жемчужина» (Одеса)

Арбітр – Євген Петренко (Одеса)

Перше коло – 0:2

Дискваліфіковані: немає – немає

Фото: fczhemchuzhina.od.ua

Одеське дербі – дуже статусне. Лідер їде в гості до четвертої команди. От тільки настрій у суперників далекий від найкращого, адже «Реал Фарма» у минулому турі зазнав розгромної поразки від конкурента «Кременя» (0:3), а «Жемчужина» обірвала безпрограшну серію, яка тривала біля десяти місяців, домашньою поразкою від «Тепловика-Прикарпаття» (0:1).

Турнірне становище змушує «Жемчужину» грати на перемогу – «Рух» неподалік і все ще сподівається вирвати лідерство. У першому колі голи захисників Поспєлова та Потароченка принесли перемогу «ювелірам», однак «фармацевти» сподіваються на реванш. А низка гравців, які встигли пограти і за один, і за другий клуб, перетворюють центральний матч туру в особливо принциповий.


09 травня 2017 рік. 15:00. м.Маріуполь. «Західний».

«Іллічівець-2» (Маріуполь) - «Нікополь»

Арбітр – Ігор Бич (Київ)

Перше коло – 1:2

Дискваліфіковані: немає – немає

«Іллічівець-2» в минулому турі гостював у Запоріжжі, здобувши найкрупнішу перемогу в сезоні (5:0). Тож у хорошому настрої команда чекає в гості найближчого конкурента. ФК «Нікополь» обганяє резерв маріупольців всього на одне очко.

У минулому турі команда досвідченого Варжеленка здобула яскраву вольову перемогу над «Енергією» (3:1). Однак матч проти молодих маріупольців буде для неї черговим випробуванням, адже «Нікополь» може зіткнутися із більш досвідченішими футболістами, яких може позичити резерву перша команда «Іллічівця».

 

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору