Новини змагань

29-й тур. Анонс матчу "Арсенал-Київщина" - "Мир"

17:30, 6 травня 2017

У неділю матч у Білій Церкві відкриє програму 29-го туру змагань ПФЛ

Фото: arsenalbc.in.ua

07 травня 2017 рік. 16:00. м.Біла Церква. ЦДЮНСБ «Трудові резерви».

«Арсенал-Київщина» (Біла Церква) - «Мир» (Горностаївка)

Арбітр – Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)

Перше коло – 0:4

Дискваліфіковані: немає – немає

«Арсенал-Київщина» відпочивав, у минулому турі отримавши технічну перемогу над «Кристалом», котрий знявся з турніру. Після цього білоцерківський клуб покинув останнє місце й тепер спробує продовжити свою успішну серію в матчі з горностаївським «Миром».

Утім, до білоцерківців у Другій лізі нині ставлення більш шанобливе. Річ у тім, що команда із Київської області зуміла здивувати дивізіон нічиїми з «Кременем» та «Жемчужиною», що для аутсайдера в матчі з претендентами на медалі є неабияким досягненням. Відчувається, що навчально-тренувальний процес «канонірів» дозволяє молодим футболістам прогресувати та звикати до дорослого професіонального футболу. Значно додав і молодий тренерський штаб, який нині консультує такий відомий спеціаліст, як неодноразовий переможець та медаліст турнірів ПФЛ Ігор Жабченко.

Чи справді «каноніри» досягнули турнірного прогресу, побачимо у цьому матчі. Суперник – більш ніж гідний. «Мир» веде відчайдушну боротьбу за місце у верхній половині таблиці, а за можливості – навіть у п’ятірці. При цьому горностаївський клуб гарно вибудував оборону, але має певні проблеми з атакою. Команда не може виграти з часу сенсаційної перемоги над «Кременем» у першому весняному матчі, зате у кількох протистояннях навіть із сильними суперниками калібру «Інгульця-2» зуміла втримати свої ворота під замком.

У першому колі «Мир» розгромив білоцерківців – 4:0, однак з того часу склад обох команд суттєво змінився. Для господарів це шанс проявити себе на фоні суперника, якого вони ще ні разу в історії не обігрували. Для гостей – можливість зробити крок уперед. І обірвати безвиграшну серію.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору