Новини змагань

Чарівник Худоб'як, три розгроми. Друга ліга. 28-й тур у тезах (відео).

19:00, 4 травня 2017

Тезами розповідаємо про події у матчах 28-го туру в другій лізі змагань ПФЛ України

Фото: fczhemchuzhina.od.ua

Шалена безпрограшна серія "Жемчужини" зупинилася на позначці 21 матч після празки "Тепловику-Прикарпаття", "Кремінь" уперше за три матчі переміг, а "Арсенал Київщина" після чотирьох турів на дні таблиці нарешті залишила зону вильоту - такі підсумки 28-го туру у Другій лізі.

Більше аналізу і подробиць у п'ятницю, 05 травня, о 21:30 на телеканалі XSPORT у інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ "Україна футбольна". Гостем студії стане відомий футбольний фахівець Павло Кикоть.

Інформаційний партнер ПФЛ ua-football.com коротко тезами розповідає про перебіг подій у турі.

  • "Кремінь" зумів зібратися на один із головних матчів місяція після серії невдач і обіграти в рідних стінах "Реал Фарму". Кременчужани тричі розписалися у воротах прямого конкурента, вперше з березня святкуючи домашню перемогу.

  • найгучніша сенсація прогриміла в Одесі. "Жемчужина" ще жодного разу не програвала вдома в рамках другої ліги, а востаннє в офіційному матчі поступалася в липні. Обірвати цю серію вдалося "Тепловику" в особі її лідера Ігоря Худоб'яка. Невтомний Ігор "ХАЛК" Худоб'як забив свій 24-й м'яч за "Тепловик-Прикарпаття" і він є лідером серед бомбардирів другої ліги.
    Цей хлопець вже забиває чотири матчі поспіль і саме він провів по одному переможному голові у ворота "Кременя" і "Жемчужини". Завдяки його голам команда перемогла мінімально двох лідерів другої ліги і записала в свій актив 6 очок. Гол - з 17:27.

  • поєдинок представників середини таблиці - "Миру" й "Інгульця-2" - переможця так і не визначив. Петрівці не скористалися можливістю обійти одеських "фармацевтів" іпропустили вперед "Балкани".
  • також глядачі не побачили голів у Подільському дербі. З чотирьох ігор у 2017 році вдома "Поділля" три з них завершив внічию. У "Ниви-В", до речі, показники практично ідентичні: дві гостьових мирових у трьох зустрічах. Команди з трибун підтримувало 4600 уболівальників.

"Ниву-В" у Хмельницькому підтримувала більш як сотня уболівальників. Фото: niva-v.com.ua

  • "Нікополь" знову підтвердив статус домашньої команди, цього разу розібравшись з "Енергією". Тільки в чотирьох іграх весни на очах своїх уболівальників нікопольці набрали вісім очок - це чверть від усього сезону. На новокаховчанах, мабуть, також позначилася третя виїзна зустріч за останні десять днів.
  • "Суднобудівник" люб'язно дозволив "Балканам" вийти на п'яту сходинку таблиці, не склавши жодного опору зорянцям у гостьовому матчі. У воротах миколаївців побувало п'ять голів. Підопічні Денніса Люкенса у п'яти виїзних матчах 2017 року пропустили 23 голи.
  • "Металург" допоміг "Іллічівцю-2" здобути найбільшу перемогу у своїй новітній історії. Як і "Суднобудівник", запорожці пропустили п'ять м'ячів, чотири з яких "зайшли" у ворота "металургів" в останні двадцять хвилин.
  • "Рух" був вихідним в турі через непарну кількість команд.
  • "Арсенал" здобув три очки у зв'язку зі зняттям "Кристала", що дозволило "канонірам" обійти в таблиці запорізьких "металургів".
  • Технічні дані туру тут

Прес-служба ПФЛ

ua-football.com - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору