Новини змагань

Супергра у Одесі, надмотивований "Кремінь". Друга ліга. 28-й тур. Анонс матчів

11:00, 3 травня 2017

Анонс матчів 28-го туру сезону 2016/17 у Другій лізі

В Івано-Франківську "Жемчужина" в драматичному поєдинку виграла у "Тепловика" 4:3. Фото: fc.if.ua

"Тепловик-Прикарпаття", який знаходиться у відмінний формі, захоче взяти реванш у Одесі, "Кременю" важливо виграти через поразку в минулому турі, "Нікополь" прийме неймовірно результативну "Енергію" - представляємо матчі 28-го туру у Другій лізі.

ПФЛ України завдяки оновленому сайту відкриває для вболівальників нові можливості. Перш за все це стосується наявності архіву усіх матчів змагань ПФЛ, починаючи з сезону 1996/97. Разом із тим більш функціональним стає онлайн матчів – окрім традиційних відеотрансляцій та оновлення рахунків, уболівальники зможуть тепер знайомитися зі стартовими складами команд.

У п'ятницю, 05 травня, о 21:30 в ефір телеканалу XSPORT вийде чергова інформаційно-аналітична програма «Україна футбольна», де разом із експертом у студії буде розібрано найбільш цікаві матчі. Особлива увага, звичайно ж протистоянню у Одесі, де «Жемчужина» прийме «Тепловик-Прикапаття».

 Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


«Рух» пропускає цей тур. Матч «Арсенал-Київщина» - «Кристал» не відбудеться через зняття ФК «Кристал» зі змагань


03 травня 2017 рік. 15:00. м.Кременчук. «Кремінь Арена» імені Олега Бабаєва.

«Кремінь» (Кременчук) – «Реал Фарма» (Одеса)

Арбітр – Олександр Сахно (Київська область)

Перше коло – 1:0

Дискваліфіковані: немає – немає

Фото: fckremen.com

«Кремінь» оступився у минулому турі, програвши в Івано-Франківську. Загалом, за квітень один із претендентів на медалі набрав лише третину можливих очок, що значно гірше за графік того ж «Реал Фарми», що має 13 очок за аналогічний період.

Важливо розуміти, що «Реал Фарма» – особливий суперник для кременчужців. Вони поступилися «фармацевтам» у домашньому кубковому матчі й у дуже складному матчі виграли в першому колі.

Третє й четверте місця розділяє шість очок, і перемога кожної із команд в центральному матчі туру здатна як збільшити цю відстань до великої, так і повернути інтригу в медальному питанні.


03 травня 2017 рік. 15:00. с.Горностаївка, Херсонська обл. «Затис»

«Мир» (Горностаївка) – «Інгулець-2» (с.Петрове)

Арбітр – Геннадій Серпутько (Одеса)

Перше коло – 0:0

Дискваліфіковані: немає – немає

Невдача у Вінниці відкинула «Мир» на дві сходинки назад – а ще недавно він був неподалік від п’ятірки найкращих. Зрозуміло, в домашньому матчі горностаївська команда спробує порадувати своїх фанів. Адже безвиграшна серія «Миру» досягнула вже чотирьох матчів, у яких команда взяла лише два очки. Такий от тяжкий післясмак яскравої перемоги над «Кременем» у першому весняному матчі…

«Інгулець-2» також має підстави для незадоволення. Весняні невдачі скинули команду з четвертого місця, а в гостях за три матчі вона набрала всього одне очко, не забивши жодного м’яча.


03 травня 2017 рік. 17:00. Одеса. «Спартак»

«Жемчужина» (Одеса) - «Тепловик-Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

Арбітр – Владислав Дорош (Київ)

Перше коло – 4:3

Дискваліфіковані: немає – немає

Лідер чекає в гості на команду, яка минулого туру здолала його конкурента. Прикарпатці після перемоги над «Кременем» прибули в Одесу в чудовому настрої, маючи намір дати бій непереможній «Жемчужині».

Безпрограшна серія одеситів триває 21 матч. Це неймовірне досягнення, яке, втім, не дає підстав почивати на лаврах. Адже у минулому турі «Жемчудина» сенсаційно оступилася на аутсайдері, розділивши очки з «Арсеналом-Київщиною».

Але турнірна ситуація сприяє лідеру – цей тур пропускає «Рух», зазнає невдачі «Кремінь» – тож перше місце ніяким чином не втрачається, а у матчі з івано-франківцями є шанс навіть наростити відрив від переслідувачів.

Один на один зійдуться двоє найкращих бомбардирів Другої ліги. «Халк» Худоб’як має 22 голи, а Паламар – 18. Навесні Ігор забив аж 10 м’ячів, а от Руслан – лише три. Тож, як бачимо, навіть новокаховець Бочак (у нього з березня 11 голів) нав’язав боротьбу недавньому безальтернативному лідеру гонки, і тепер Паламар має знову прискоритися.


03 травня 2017 рік. 17:00. м.Хмельницький. СК «Поділля»

«Поділля» (Хмельницкий) - «Нива-В» (Вінниця)

Арбітр – Вадим Запрутняк (Ужгород)

Перше коло – 0:4

Дискваліфіковані: немає – немає

Давні знайомі ще з аматорських часів – учасники знаменитого ще з союзних часів подільського дербі – наразі в різних вагових категоріях.

«Поділля» – це команда, яка працює на майбутнє, у неї дуже молодий склад і обмаль досвіду на такому рівні. «Нива-В», навпаки, ставить на досвідчених виконавців та тренерів і сподівається ще зачепитися за місця, які дають право на підвищення в класі.

Це буде вже третій в сезоні матч між суперниками, і два попередніх – у чемпіонаті та кубку – подоляни програли вінничанам. У минулому турі «Нива-В» здобула яскраву й важливу перемогу над «Миром», у той час, як «Поділля» зазнало поразки у Винниках від «Руху».


03 травня 2017 рік. 17:00. м.Нікополь. «Електрометалург»

«Нікополь» - «Енергія» (Нова Каховка)

Арбітр – Іван Салаш (Калуш)

Перше коло – 4:1

Дискваліфіковані: Шестипалов – немає

«Енергія» шокувала український футбол феєричною перемогою над «Металургом». 13:1 – це рекордний показник професіональних чемпіонатів нашої країни з багатьох точок зору.

Бомбардири новокаховців в ударі – Бочак навесні є найкращим у всій Другій лізі, завдяки цьому матчу вийшовши на друге місце у списку найвлучніших гравців сезону. Шастал забив лише на чотири м’ячі менше з позиції вінгера. Підтягуються Молочко, Розсохатий та інші молоді бомбардири.

Утім, «Нікополь» – суперник також непростий. На своєму полі навесні ще не програвав. Єдине – дискваліфікація провідного півзахисника Шестипалова та поразка від «Реал Фарми» в минулому турі псують йому настрій.


04 травня 2017 рік. 15:00. с.Зоря, Одеська область. Стадіон ім. Б.Я.Тропанця.

«Балкани» (с.Зоря, Одеська область) – «Суднобудівник» (Миколаїв)

Арбітр – Олександр Кальонов (Львів)

Перше коло – 2:1

Дискваліфіковані: Любчак – немає

«Суднобудівник» став частим гостем на Одещині – в обласному центрі він навіть провів два весняних матчі, а тепер завітає в Саратський район.

Матч цей буде для молодої команди, яка відпочивала в минулому турі за календарем, дуже непростим. «Балкани» відстали від графіку, лише перемога в минулому турі в Маріуполі над резервом «Іллічівця» покращила їхній настрій, хоч і забрала через дискваліфікацію Любчака.

Є підстави сподіватися у місцевих фанів, що «Балкани» спробують реабілітуватися за недавню домашню поразку від «Енергії». А «Суднобудівник», нагадаємо, в гостях не може виграти вже 10 матчів поспіль – від серпневої перемоги в Вінниці.


04 травня 2017 рік. 15:00. Запоріжжя. НТБ у Великому Лузі

«Металург» (Запоріжжя) – «Іллічівець-2» (Маріуполь)

Арбітр – Віктор Мамчур (Миколаївська обл.)

Перше коло – 1:4

Дискваліфіковані: Бережний, Петровський – немає

Вартість квитка на матч - 10 грн.Для членів ГО "Назавжди "Металург", власників абонементів на ігри "Металурга", учасникам АТО, військовослужбовцям та дітям до 12 років - вхід безкоштовний.

Важко, напевно, буде виходити на поле «Металургу» – катастрофічна поразка в минулому турі, історична й принизлива, змушує реабілітуватися, але й має відлуння у вигляді дискваліфікації двох найдосвідченіших гравців.

А тим часом «Іллічівець-2» – суперник хоч і молодий, але небезпечний. Знаючи, що запоріжці програли три останніх своїх матчі з загальним рахунком 2:24 (!), маріупольський резерв готується брати очки й наздоганяти ФК «Нікополь».

Однак запорізька футбольна школа славиться на всю Україну. Гравці «Металурга», хай і недосвідчені, але талановиті. Чи допоможе їм спортивне самолюбство обірвати серію невдач і реабілітуватися за попередні поразки?

 

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena – інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору