Новини ліги

"Зіркові уроки футболу" в Рівному (фото, відео)

14:00, 30 квітня 2017

Футболісти «Вереса» 30 квітня взяли участь у «Зірковому уроці футболу» для рівенських школярів

Фото: veres.club

30 квітня футболісти рівненського "Вереса" провели "Зіркові уроки футболу" для учнів навчально-виховного комплексу №26. В акції, яку вже упродовж двох років поспіль по всій території України проводить ПФЛ - взяли участь футболісти "червоно-чорних" Сергій Борзенко, Руслан Степанюк, Антон Котляр, Олексій Зозуля, Артур Западня та Дмитро Козьбан.

Вони зустрілися із вихованцями спеціалізованих футбольних класів навчального закладу, з радістю фотографувалися з дітьми та роздавали автографи.

Окрім того, футболісти провели для школярів невеликий майстер-клас із техніки володіння м`ячем та виконання передач.

Руслан СТЕПАНЮК, гравець "Вереса":
"Дуже сподобалося. В такій атмосфері відчуваєш справжні емоції. Діти - це квіти життя. Приємно, коли вони щасливі. Хотілося б частіше долучатися до подібних акцій."

Олексій ЗОЗУЛЯ, гравець "Вереса":
- Для дітей ця зустріч - особливо корисна. Коли діти бачать і можуть познайомитися з футболістами - це непересічна подія у їхньому житті. Пригадую себе у дитинстві. Мені завжди було дуже цікаво, коли до нас приходили професіональні футболісти.

Сергій БОРЗЕНКО, гравець "Вереса":
- Завжди приємно, коли діти розвиваються, грають у футбол, вболівають за нас. Ми намагаємося подавати їм хороший приклад. Щоб вони росли хоча б до нашого рівня.

Володимир ДЗЮБАК, директор НВК №26:
- Такі акції - це перш за все - популяризація футболу. По-друге, це можливість дітям познайомитися із гравцями "Вереса", отримати автографи і корисні поради для саморозвитку.

Усі діти-учасники "Зіркових уроків футболу" одержали із рук футболістів призи від партнерів ПФЛ - ТМ Gera, TM Jako, TM Живчик та ТМ Школярик.

«Зіркові уроки футболу» – всеукраїнський партнерський проект ПФЛ та партнерів, що має допомогти дітям краще пізнати футбол та його цінності, сприяти розвитку фізичних здібностей, активізувати роботу з вболівальниками, підвищити інтерес до клубів ПФЛ, а футболістам – отримати заряд підтримки та натхнення від наймолодших шанувальників.

 

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору