Новини ліги

"Зірковий урок футболу" разом із ФК "Тернопіль" (фото, відео)

11:00, 29 квітня 2017

Семеро футболістів ФК «Тернопіль» 26 квітня взяли участь у «Зірковому уроці футболу» для 32-х місцевих дітлахів

Тернопільські школярі під керівництвом свого тренера, відомого тернопільського футболіста Сергія Атласюка отримали можливість зустрітися з гравцями першолігового ФК «Тернопіль» Ігорем Курило, Віталієм Богдановим, Тарасом Кривим, Тарасом Червонецьким, Романом Кухарським, Володимиром Пришнівським та Денисом Чесановським.

Досвідчений Віталій Богданов не приховував емоцій. "Те, що зараз відбувається на майданчику і є справжніми емоціями і захопленням від футболу. Ці дітлахи у захваті, вони ці згадки перенесуть і в більш доросле життя. Як би не склалися в подальшому їхні долі, вони з удячністю згадуватимуть такі моменти".

Футболісти-професіонали провели майстер-класи з техніки удару, ведення і передачі м’яча, дриблінгу, фінтів та жонглювання. Поділені на шість команд під керівництвом своїх зіркових тренерів школярі провели естафети.

"Я вже виділив для себе кількох перспективних гравців, - зізнався Тарас Червонецький (на фото). - У нас є талановиті футболісти, яким просто треба приділяти уваги, давати шанс заявити про себе, зростати. Завдяки подібним урокам можна знаходити талановитих футболістів. Тому, вважаю, на всі акції ПФЛ мають приходити скаути (посміхається)".

Завершував спортивну частину футбольного дійства поєдинок між гравцями ФК «Тернопіль» та місцевими школярами. Цікавий матч закінчився з дружнім рахунком 4:4.

Не залишили дітлахи без подарунків. Від спонсорів ТМ JAKO, «Живчик», «Школярик» та Gera вони отримали футбольні м'ячі, футболки, зошити та солодку воду. Підсумували ж свято традиціні фото та автограф сесії.

Учасники «Зіркового уроку футболу» були дуже задоволені, цей день вони обіцяли запам’ятати на довго, а дехто з його учасників, цілком можливо, стане відомим футболістом.

ПФЛ дякує адміністрації, прес-службі, тренерам, гравцям ФК «Тернопіль» за незабутню зустріч з дітьми. Наступного тижня до Всеукраїнського проекту «Зіркові уроки футболу» приєднаються декілька клубів сім`ї ПФЛ.

«Зіркові уроки футболу» – всеукраїнський партнерський проект ПФЛ та партнерів, що має допомогти дітям краще пізнати футбол та його цінності, сприяти розвитку фізичних здібностей, активізувати роботу з вболівальниками, підвищити інтерес до клубів ПФЛ, а футболістам – отримати заряд підтримки та натхнення від наймолодших шанувальників.

Фото: fc.ternopil.ua

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору