Новини ліги

"Зірковий урок футболу" від "Буковини"

14:00, 28 квітня 2017

Маленькі чернівчани взяли участь у проекті ПФЛ "Зіркові уроки футболу"

Фото: fcbukovyna.com

25 квітня ФСК «Буковина» провів «Зірковий урок футболу» для вихованців 2007-2009 років народження ДЮСШ міськспортуправління та ДЮФК «Спарта». У заході, який відбувся на стадіоні «Буковина», взяли участь генеральний директор клубу Ігор Наболотний, головний тренер команди Олег Ратій, директор ДЮСШ міськспортуправління Юрій Крафт, тренер ДЮФК «Спарта» Олександр Дейніченко, а також гравці першолігового чернівецького колективу Олег Мозіль, Артем Тєрєхов, Ігор Бойчук, Андрій Шишигін і Максим Ілюк.

Перед початком «Зіркового уроку» головний тренер «Буковини» Олег Ратій нагородив свого підопічного – воротаря Олега Мозіля фірмовою футболкою німецького бренду JAKO. Нагадаємо, що у третьому весняному турі ПФЛ і проект «Золотий талант України» визнали Олега найкращим молодим гравцем.

Олег Мозіль. Фото: fcbukovyna.com

Розпочався урок традиційно з розминки. Футболісти «Буковини» провели для дітей майстер – клас, який, зокрема, складався із вправ на техніку ударів і ведення м’яча. Діти також отримали можливість зіграти проти футболістів «Буковини».

Ігор Наболотний, генеральний директор ФСК «Буковина»: «Наш клуб вже вдруге бере участь у цьому проекті. Подібні заходи дуже корисні для дітей. І тут немає значення те, яку вони спортивну школу представляють. Вірю у те, що у майбутньому учасники сьогоднішнього «Зіркового уроку» одягнуть футболку «Буковини».

Олег Ратій, головний тренер ФСК «Буковина»: «Подібні заходи дають можливість відірвати дітей від вулиці. Це – популяризація футболу. Вихованці спортивних шкіл мають можливість потренуватися з гравцями професійної команди. У воротах стоятиме Олег Мозіль. У матчах першості України йому забити не можуть. Не виключаю, що діти йому сьогодні заб’ють…».

Артем Тєрєхов, капітан ФСК «Буковина»: «Радий від того, що у мене виникла можливість передати свій досвід дітям. Гадаю, що вихованцям шкіл приємно попрацювати з професіоналами. Я теж колись був дитиною та приходив подивитися на старших футболістів. Сьогоднішній урок – це великий стимул для дітей».

Олег Мозіль, воротар ФСК «Буковина»: «У такому заході взяв участь вперше. Переконаний, що діти та футболісти нашої команди, які були задіяні у «Зірковому уроці», отримали позитивні емоції».

Юрій Крафт, директор ДЮСШ міськспортуправління: «Мета нашого уроку – популяризація футболу. Ми раді, що діти отримали можливість попрацювати з професійними футболістами. Сподіваюся, що це посприяє тому, що у дітей зявиться ще більше бажання працювати над собою та у майбутньому стати професійними футболістами».

Після завершення «Зіркового уроку» дітям подарували фірмові м`ячі ТМ JAKO. 

«Зіркові уроки футболу» — всеукраїнський партнерський проект ПФЛ та партнерів, мета якого — допомогти дітям краще пізнати футбол та його цінності, сприяти розвитку фізичних здібностей, активізувати роботу з вболівальниками, підвищити інтерес до клубів ПФЛ, а футболістам — отримати заряд підтримки та натхнення від наймолодших шанувальників. Впродовж квітня та травня 2016 року акція “Зіркові уроки футболу” охопила 10 міст України. Другого сезону «Зіркові уроки футболу» охоплять 30 міст та містечок України за участю понад 1000 дітей.

 

Фото: fcbukovyna.com

Прес-служба ПФЛ




ТЕГИ: БУКОВИНА
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору