Новини змагань

Пул «Черкаського Дніпра», непробивний Махновський. Підсумки 26-го туру. Інфографіка

14:00, 25 квітня 2017
Тезами розповідаємо про події у матчах 26-го туру першої ліги змагань ПФЛ України

Фото: desna.football

Чим ближче до завершення змагань, тим більше починають вирувати пристрасті від матчу до матчу.

  • Лише у дванадцятому матчі "Черкаський Дніпро" зумів перервати серію без перемог у гостях. Це прем'єрна вікторія "річковиків" на виїзді в чемпіонаті з липня. "Дніпро" вперше перемагає "Оболонь" на її полі. Три попередні поєдинки у столиці завершилися на користь господарів з однаковим рахунком 1:0. ГО ФК "Черкаський Дніпро" формує грошовий пул для преміювання футболістів команди майстрів за перемогу 28 квітня у матчі "Черкаський Дніпро" – "Іллічівець" (Маріуполь). Про це повідомляє офіційний сайт черкаського клубу. Як повідомляється у джерелі, зробити внесок може будь-хто, попередньо зв'язавшись з керівництвом клубу. За збір грошей відовідають генеральний директор клубу С. Богуславець та виконавчий директор В. Саєнко. Зараз "Черкаський Дніпро" посідає сьоме місце у турнірній таблиці Першої ліги. "Іллічівець", у свою чергу, перший. Куди підуть гроші, якщо 28 квітня "Черкаський Дніпро" не зможе обіграти свого суперника, не повідомляється.

Фото: fcbrovar.obolon.ua

  • "Буковина" вперше забиває і вперше перемагає "Арсенал". Позитивна серія "канонірів" без пропущених м'ячів плавно перетекла в іншу: підопічні Сергія Литовченка не можуть забити вже в чотирьох зустрічах поспіль. Гол у ворота "Миколаєва" місяць тому став для киян єдиним у 2017-му.
  • "Нафтовик" вперше не зумів забити "Іллічівцю". Всього суперники провели між собою шість ігор. А маріупольці не тільки продовжили свою безпрограшну домашню серію, але і доводять переможну до п'яти ігор поспіль. А ось охтирчани разом із з кубковим поєдинком проти "Динамо" не можуть виграти п'ять матчів.
  • безпрограшна серія "Геліоса" в іграх з "Полтавою" складає п'ять матчів. "Сонячні" ще жодного разу не поступалися полтавцям на їх полі. Гол Ковтуна взагалі став першим для "Полтави" в домашніх іграх з харків'янами. Уперше з серпня "Геліос" забив два голи за одну гру. А полтавці вже чотири матчі не виграють вдома.

Фото: fc-poltava.at.ua

  • "Миколаїв" обіграв "Суми" на "Ювілейному" вперше з 2014 року. Взагалі, виїзди до "городян" часто приносять миколаївцям позитивні емоції: у шести гостьових зустрічах було здобуто чотири перемоги при всього двох поразках. Перемога над сумчанами дозволила миколаївцям перервати відразу кілька серій: чотириматчеву програшну і десятиматчеву без перемог в гостях у першій лізі. "Суми" ж продовжили до восьми зустрічей свою смугу без перемог вдома.
  • "Суми" та "Скала" поки що не перемагали у весняній частині чемпіонату. "Скала" забиває свій перший м’яч за п'ять матчів. Але вберегтися від шостої поспіль поразки це не допомогло.
  • одинадцята поспіль поразка "Тернополя" в гостях. В останніх чотирьох зустрічах "студенти" забили лише гол на виїзді. У семи матчах весни тернополяни заробили вже чотири вилучення.
  • п'яти зустрічей досягла безпрограшна серія "Десни" в матчах з "Авангардом". Голкіпер "сіверян" Костянтин Махновський, який захищав ворота команди у всіх матчах 2017 року, поки ще не пропустив жодного голу у другій частині чемпіонату. Голкіпер на відстані за п'ять хвилин від шести сотень хвилин без пропущених голів.

  • захисник "Вереса" Сергій Борзенко забиває вже третій переможний гол у поточному сезоні. Раніше він дарував своїй команді три очки у зустрічі з "Тернополем", а також забивав другий та третій м'ячі, які дозволили святкувати перемогу, у ворота "Іллічівця".

 

Фото туру:

Арбітр матчу "Десна" - "Авангард" Володимир Новохатній. Фото: desna.football

Матчі 26 туру відвідали 5 180 глядачів, що в середньому становить 576 вболівальників на одній грі. Це найгірший показник 2017 року і один з трьох найгірших у сезоні.

Футбольна весна: відвідуваність, голи та порушення 26-го туру змагань другої ліги

Прес-служба ПФЛ

ua-football.com - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору