Новини змагань

«Для мене сезон закінчився». Програма ПФЛ "Україна футбольна". 26-й тур. (відео програми)

10:00, 25 квітня 2017

Інформаційно-аналітична програма спільного виробництва ПФЛ України і телеканалу XSPORT — "Україна футбольна"

Голкіпер ФК «Балкани» Олексій Паламарчук розповів в ефірі програми «Україна футбольна» про стан здоров’я після матчу з «Енергією», який він залишив на 15-й хвилині через пошкодження.

«Проходжу всі необхідні процедури у стаціонарі, - зізнався у понеділок 25-рчний голкіпер. – Знімки показали перелом шийних хребців суглобових відростків з четвертого по сьомий. Очікували гіршого діагнозу, на щастя, сказали, що не так все страшно, ніж могло б бути. Говорять, щонайменше на два місяці я залишився поза грою. Вдасться обійтися без операції і можливо вже найближчим часом випишусь із лікарні. Вже почуваюся набагато краще аніж це було відразу після гри. Якщо зважати на больові відчуття, то в кар’єрі це найболючіша травма. А так, то вилітав і на довше, коли було пошкодження коліна. Розумію, що сезон для мене завершено. Сподіваюся, що до нового сезону підійду у всеозброєнні і продовжу займатися улюбленою справою».

Олексій Паламарчук згадав як отримав ушкодження. «Як сталася травма? Коли ловив м’яча наш захисник ставив корпус, я ховав голову, щоб не зачепили ногою, але склалося навпаки – гравець суперника чи ногою, чи коліном влучив мені в шию, навіть, ближче до плеча. Була шокова ситуація, навіть «вимкнулося» світло. Не пам’ятаю як залишав поле».

Іще один перелом у другій лізі – півзахисник «Тепловика-Прикарпаття» Роман Дитко отримав ушкодження уже на 18-й хвилині в своєму дебютному матчі в основі і терміни його відновлення невідомі. Головний тренер команди Володимир Ковалюк в телефонній розмові сказав, що у хлопця перелом п’ятої плюсневої кістки – три тижні він проведе в гіпсі. Після зняття гіпсу лікарі дивитимуться, чи потрібна операція. «Хлопцю 20 років, будемо сподіватися, що все обійдеться і він скоро повернеться у стрій», - зазначив наставник івано-франківського клубу в ефірі «України футбольної».

У випуску програми «Україна футбольна» можна побачити таке:

  • «Верес» перемагає в меншості у драматичному матчі проти «Інгульця»
  • «Черкаський Дніпро» виграє вперше з березня
  • Знову забиває Ігор «Халк» Худобяк, але його «Тепловик-Прикарпаття» програє
  • «Арсенал-Київщина» несподівано відбирає очки у «Кремня» на виїзді
  • Травмонебезпечний тур – зміна арбітра у Полтаві, дзвонимо до лікарні воротареві Балкан Олексію Паламарчуку та тримаємо кулаки за 20-річного Дмитра Дитка
  • Найкращі – називаємо героїв та тренерів 26-го туру.

Прес-служба ПФЛ

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору