Новини змагань

Осічки лідерів, два пенальті "Нікополя". Друга ліга. 26-й тур у тезах (відео).

17:30, 23 квітня 2017

Тезами розповідаємо про події у частині матчів 26-го туру в другій лізі змагань ПФЛ України

Фото: fckremen.com

«Рух» і «Кремінь» втратили очки, чим на всі сто скористалася «Жемчужина»: схоже одесити надовго закріпилися на першій сходинці. «Металург» знову програє, а «Тепловик-Прикарпаття» несподівано поступився «Нікополю» - такі підсумки 26-го туру у Другій лізі.

Більше аналізу і подробиць у понеділок, 24 квітня, о 21:30 на телеканалі XSPORT у інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ "Україна футбольна". Гостем студії стане відомий футбольний фахівець Павло Кикоть.

Інформаційний партнер ПФЛ ua-football.com коротко тезами розповідає про перебіг подій у турі.

 

  • запорізький "Металург" зазнав вже вісімнадцятої поразки в цьому сезоні, третина з яких була з різницею в три і більше м'ячів. Цього разу "металурги" в рідних стінах капітулювали перед "Реалом Фармою", поступившись 1:4.

  • "Мир" зумів зупинити ще одного претендента на підвищення, відібравши очки в рідних стінах у "Руху". Глядачі голів так і не побачили: матч завершився нульовою нічиєю.
  • ще один лідер другої ліги "Кремінь" також оступився. В домашньому поєдинку з "Арсеналом" усе почалося для кременчужан з голу Лісового вже на першій хвилині, однак наприкінці зустрічі "каноніри" відновили паритет. Відзначаємо, що обидва голи були забиті прямими ударами зі штрафних.

  • "Жемчужина" зуміла скористатися втратами конкурентів, обігравши вдома "Інгулець-2". По голу забили форварди команди, Паламар і Лазарович: найрезультативніший дует дивізіону. На їх рахунку більше половини командних голів. А Лазарович учора ще й святкував ювілей – 35 років із Дня народження.

 

  • Іванофранківський "Тепловик" на виїзді несподівано поступився "Нікополю". Господарі могли вигравати зустріч навіть з великим рахунком, однак не реалізували у другому таймі відразу два пенальті. На 84-й хвилині Білий пробив прямо у кіпера «Тепловика» Вульчина, а потім Астахов не зміг пробити кіпера гостей.

  • "Суднобудівник" перервав серію з чотирьох поспіль поразок, обігравши на нейтральному полі в Одесі "Іллічівець-2". Перемогу миколаївцям приніс гол Романа Запорожця в дебюті зустрічі.

 

  • "Енергія" зуміла обіграти в гостях "Балкани", зававши одеситам (увага!) першої домашньої поразки в сезоні. Обидві команди догравали матч у меншості, втративши через вилучення по одному футболісту. Цікаво, що загальна безпрограшна серія «Балкан» тривала шість турів, 12 матчів зарянці не знали поразок у чемпіонаті на своєму полі. А от Енергія Олега Федорчука в двох матчах забила вже дев'ять м’ячів, і здобула максимум очок.

Голи: (50:55-51:05, 1:01:20-1:01:30, 1:19:30-1:19:36, 1:20:26-1:20:32, 1:28:22-1:28:28)

  • "Нива" отримує три очки у вигляді технічної перемоги через зняття "Кристала".

 

  • "Поділля" пропускав тур через непарну кількість команд в лізі.

 

  • "Нива-В" отримала технічну перемогу за матч проти «Кристала», який знявся зі змагань

Фото: niva-v.com.ua

  • Технічні дані туру тут

 

Прес-служба ПФЛ

Ua-football.com - інформаційний партнер ПФЛ України

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору