Новини ліги

ФК «Інгулець» провів «Зірковий урок футболу» (фото, відео)

10:00, 22 квітня 2017

Школярі Володимирівки взяли участь у "Зірковому уроці футболу"

Футбольний клуб «Інгулець» 19 квітня провів для учнів сільської школи у Володимирівці «Зірковий урок футболу». У Всеукраїнському проекті було задіяно зіркових футболістів клубу Кен Елла, Євгена Запорожця, Геннадія Ганева та Давида Джанелідзе, а розминкою керував тренер команди Сергій Миколайович Таран.

Перш за все дітлахи разом із футболістами розім’ялися, намотавши кілька кіл із м’ячами та без них, відпрацювали техніку ведення м’яча, коротких та довгих передач. Після цього школярів чекали вправи на координацію, а на завершення відбувся символічний матч, в якому, зрозуміло ж, перемогла дружба.

Урок тривав більш як годину, після чого були автографи, спільні фото та спілкування зі своїми кумирами. Зрозуміло, що всіх школярів було запрошено на матчі «Інгульця», а школа отримала п'ять фірмових м`ячів ТМ JAKO.

«Зізнаюся, навіть не очікував, що нас так приймуть дітлахи, - сказав відверто воротар команди Геннадій Ганев. – Я бачив як у цих хлопчаків горіли очі, з яким захопленням вони повторювали за нами вправи, і ловили кожне слово. Переконаний, що ці дітки стануть гідними громадянами нашої країни».

Півзахисник Євген Запорожець залишився задоволений акцією. «Не знаю як інші партнери, але для мене зустріч із малечею – найкраща психологічна підтримка перед найближчим матчем. Я бачив, що діти у захваті, вони горять футболом, тому хочеться вдвічі більше працювати, щоб нести їм радість від улюбленої Гри мільйонів».

ПФЛ дякує адміністрації, прес-службі, тренерам, гравцям ФК «Інгулець» за незабутню зустріч з дітьми. Наступного тижня до Всеукраїнського проекту «Зіркові уроки футболу» приєднаються декілька клубів сім`ї ПФЛ.

Технічним партнером свята виступили ТМ JAKO, що дарує школам фірмові м`ячі, Живчик, Школярик та Gera. В другому сезоні "Зіркові уроки футболу" планується охопити 30 міст та містечок України за участі більш, ніж 1000 дітей.

"Зіркові уроки футболу" - всеукраїнський партнерський проект ПФЛ та партнерів, що має допомогти дітям краще пізнати футбол та його цінності, сприяти розвитку фізичних здібностей, активізувати роботу з вболівальниками, підвищити інтерес до клубів ПФЛ, а футболістам – отримати заряд підтримки та натхнення від наймолодших шанувальників.

 

Фото: Володимир Кіфенко, ФК "Інгулець"

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору