Новини змагань

Унікальна «Жемчужина», антирекорд «Металурга». Друга ліга. 26-й тур. Анонс матчів

13:00, 21 квітня 2017

Анонс матчів 26-го туру сезону 2016/17 у Другій лізі

"Інгулець-2" - "Жемчужина" - 2:3. У першому колі матч став драматчиним. Фото: fc-ap.com.ua

Сьогодні запорізький «Металург» зробить усе для створення сенсації, «Балкани» спробують залишитися єдиною командою, що не програвала вдома, а «Жемчужина» намагатиметься довести безпрограшну серію до 20-ти матчів – цього вік-енду відбудеться 26-й тур у другій лізі.

ПФЛ України завдяки оновленому сайту відкриває для вболівальників нові можливості. Перш за все це стосується наявності архіву усіх матчів змагань ПФЛ, починаючи з сезону 1996/97. Разом із тим більш функціональним стає онлайн матчів – окрім традиційних відеотрансляцій та оновлення рахунків, уболівальники зможуть тепер знайомитися зі стартовими складами команд.

У понеділок, 24 квітня, о 21:30 в ефір телеканалу XSPORT вийде чергова інформаційно-аналітична програма «Україна футбольна», де разом із експертом у студії Павлом Кикотем буде розібрано найбільш цікаві матчі. Особлива увага, звичайно ж протистоянню у Одесі, де «Жемчужина» прийме «Інгулець-2».

 Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

 

«Поділля» пропускає цей тур. Матч «Кристал» - «Нива-В» не відбудеться через зняття ФК «Кристал» зі змагань

 

21 квітня 2017 рік. 15:00. м.Запоріжжя. База «Великий Луг».

«Металург» (Запоріжжя) – «Реал Фарма» (Одеса)

Арбітр – Євгеній Цибулько (Черкаська область)

Перше коло – 1:3

Дискваліфіковані: Каськов, Чернявський – немає

«Металург» у минулому турі зазнав сьомої в сезоні розгромної поразки, пропустивши сім м’ячів без відповіді від «Тепловика-Прикарпаття». Спортивне самолюбство та бажання відірватися від зони вильоту змусить запоріжців боротися за очки й у матчі з одним із претендентів на місце у п’ятірці.

«Реал Фарма» у минулому турі зіграв внічию із земляками з «Балкан» (0:0), чим довів свою безпрограшну серію до 8 матчів. З часу жовтневого виїзду в Винники одесити не поступалися на чужих полях. Ну, що ж – тим відповідальніша місія запоріжців, які лише на два очка відірвалися від зони вильоту. На жаль, господарі не зможуть розраховувати відразу на двох гравців – відбувають дискваліфікацію Артур Каськов (основний бомбардир) та Артем Чернявський.

 

22 квітня 2017 рік. 14:00. м.Одеса. «Іван»

«Суднобудівник» (Миколаїв) – «Іллічівець-2» (Маріуполь)

Арбітр – Михайло Райда (Закарпатська обл.)

Перше коло – 0:4

Дискваліфіковані: немає – немає

«Іллічівець-2» пропускав минулий тур, тож має бути сповненим сил для матчу з «Суднобудівником». Миколаївці програли в минулому турі «Енергії» (1:5), чим погіршили своє турнірне становище.

Гості ж борються за те, щоб піднятися у верхню частину таблиці. Для них кожен матч проти аутсайдерів – шанс у боротьбі з івано-франківцями та новокаховцями. Два останніх виїзди маріупольців завершилися без перемог (поразки від «Ниви-В» та «Реал Фарми»), утім, «Суднобудівник» взагалі програв чотири матчі поспіль.

 

22 квітня 2017 рік. 15:00. с.Зоря, Одеська обл. Стадіон ім. Б.Я.Тропанця

«Балкани» (Зоря, Одеська область) - «Енергія» (Нова Каховка)

Арбітр – Олег Когут (Тернопіль)

Перше коло – 2:1

Дискваліфіковані: немає – немає

Заплановано трансляцію в YouTube

Коллаж: fcbalkans.com.ua

«Балкани» лишаються останньою командою поточної першості, яка все ще не програвала вдома. У минулому турі зорянці зіграли внічию з одним із конкурентів – «Реал Фармою», тож не взяли максимум від осічки «Інгульця-2», з яким вони ведуть боротьбу за місце в плей-оф.

Що ж стосується «Енергії», то в минулому турі вона здобула переконливу перемогу над «Суднобудівником» (5:1), тож у поліпшеному настрої вирушить на Одещину.

Звісно, фаворитами будуть претенденти на місце у п’ятірці – господарі. Шість турів триває загальна безпрограшна серія «Балкан», 12 матчів вони не знають поразок у чемпіонаті на своєму полі.

 

22 квітня 2017 рік. 16:00. м.Кременчуг. «Кремінь-Арена» ім. Олега Бабаєва

«Кремінь» (Кременчуг) - «Арсенал-Київщина» (Біла Церква)

Арбітр – Іван Салаш (Калуш)

Перше коло – 6:2

Дискваліфіковані: Горват – Шкуратько

Заплановано трансляцію в YouTube

«Кремінь» після перемоги у Петровському районі над «Інгульцем-2» наростив відрив від четвертого місця до 11 очок, утім, нема місця самозаспокоєнню – від «Руху» та «Жемчужини» команда Ященка відстає на 4 та 6 очок відповідно.

Порівняно з минулим туром, відразу троє гравців кременчужан повернуться після дискваліфікації, натомість, на «лаву штрафників» піде Горват, який останнім часом є основним гравцем. У гостей з цієї ж причини не зіграє Шкуратько.

«Арсенал-Київщина» лишається останньою командою, яка не знає перемог навесні. В гостях білоцерківцям поки що взагалі не вдавалося уникнути поразки. Тож у матчі з одним із фаворитів сезону гостям буде важко.

 

22 квітня 2017 рік. 16:00. с.Горностаївка. «Затис»

«Мир» (Горностаївка) - «Рух» (Винники)

Арбітр – Владислав Дорош (Київ)

Перше коло – 0:1

Дискваліфіковані: немає – немає

Фото: Євген Кравс

«Мир» продовжує грати з представниками Західної України. Після нічиєї у Хмельницькому (2:2 з «Поділлям) горностаївці чекають у гості «Рух» – один з найсильніших клубів Другої ліги.

Винниківці минулого тижня доклали у свою скарбничку відразу шість очок – за технічну перемогу над «Кристалом» та виграш у перенесеному матчі з «Суднобудівником». Всі домашні матчі «Рух» виграв із крупним рахунком, а от на виїзді чимало очок втратив, тож нема сумніву, що головний переслідувач лідера їде на Херсонщину з чітким бажанням взяти максимум.

 

22 квітня 2017 рік. 16:30. м. Нікополь. «Електрометалург».

«Нікополь» – «Тепловик-Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

Арбітр – Геннадій Серпутько (Одеса)

Перше коло – 0:1

Дискваліфіковані: Кірєєв, Махнєв – Боришкевич, Приймак

Обидві команди виграли в минулому турі. «Тепловик-Прикарпаття» вдома розгромив «Металург» (7:0), а ФК «Нікополь» забив два м’ячі без відповіді в ворота білоцерківці.

Займаючи 13-е місце з 26 очками, нікопольська команда прагне піднятися вище. А для цього треба вигравати у потенційних конкурентів із числа міцних середняків, до яких належить і івано-франківський клуб.

Суперники перед 26-м туром понесли тяжкі втрати – відразу по двоє гравців у їх складах підпали під дискваліфікації. Утім, це шанс для резервістів та футболістів ротації – тож у цьому компоненті сили рівні.

 

22 квітня 2017 рік. 17:00. Одеса. Стадіон «Спартак»

«Жемчужина» (Одеса) – «Інгулець-2» (Петрове)

Арбітр – Дмитро Євтухов (Дніпро)

Перше коло – 3:2

Дискваліфіковані: немає – немає

Фото: fczhemchuzhina.od.ua

Унікальна безпрограшна серія «Жемчужини» досягла 19 матчів – її перемога у Вінниці (2:0 над «Нивою-В») стала четвертою поспіль, тож одеська команда продовжує лідирувати в Другій лізі.

Що ж стосується «Інгульця-2», то весняні результати похитнули його позиції, і нині, щоб утриматися на четвертому місці й завоювати право на стикові матчі, петровському резерву доведеться грати на перемогу навіть проти найсильніших суперників.

«Інгулець-2» не може виграти вже чотири тури поспіль (по 2 нічиї та поразки), а в гостях він не знає перемог з минулого року і не може навіть забити на виїзді в цьогорічних офіційних зустрічах. Утім, «Жемчужина» як лідер – це подразник для будь-якого суперника. Тож і гості, напевно, їдуть в Одесу з мрією спинити амбітних дебютантів професіонального футболу.

 

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору