Новини ліги

ФК «Іллічівець» приєднався до Всеукраїнського проекту «Зіркові уроку футболу» (фото, відео)

10:30, 21 квітня 2017

Учасниками "Зіркового уроку футболу" стали учні Маріупольської ЗОШ №66

18 квітня маріупольський «Іллічівець» став організатором футбольного свята за участі учнів 5-6 класів ЗОШ №66. У вівторок футболісти клубу Ігор Тищенко, Іван Цюпа, Дмитро Мишньов та Сергій Яворський завітали до школярів, що вже мають футбольний досвід. Саме ці діти стали переможцями міського футбольного турніру UNICEFFootballCup.

Урок традиційно стартував із розминки. Футболісти провели майстер-клас, що складався із вправ на техніку ударів та ведення м`яча, естафет, конкурсів та вікторин. Більше часу тривав урок, що завершився роздачею автографів, спільним фото на пам`ять, подарунками від партнерів ПФЛ. Футболісти запросили дітей на матчі «Іллічівця» і подарували школі п'ять фірмових м`ячів ТМ JAKO.

Ігор Тищенко: «Сподіваюся, сьогоднішній урок був корисний дітям і їм було цікаво. Для нас це теж був важливий урок, ми отримали певний досвід. Можливо, він нам стане в нагоді в майбутньому, якщо ми вирішимо стати на тренерську стезю. Це дуже хороша позитивна ініціатива. Хотілося б, щоб подібні акції проводилися і далі, а ми з радістю будемо брати в них участь».

Дмитро Мишнєв: «З дітьми завжди цікаво, головне, щоб їм цей урок пішов на користь. Хочеться побажати, щоб вони і далі продовжували займатися спортом і футболом зокрема. Сподіваюся, наступного разу, коли ці діти прийдуть на стадіон на наші ігри, вони ще сильніше будуть підтримувати нас. Адже ми, в першу чергу, граємо для вболівальників».

ПФЛ дякує  адміністрації, прес-службі, тренерам,  гравцям ФК «Іллічівець» за незабутню зустріч з дітьми. Наступного тижня до Всеукраїнського проекту «Зіркові уроки футболу» приєднаються декілька клубів сім`ї ПФЛ.

Незвичайні уроки, що об`єднують клуби сім`ї ПФЛ та дітей з 30 міст, містечок та сел України, покликані надихнути найвідданіших та найактивніших вболівальників Грою мільйонів, передати її цінності та красу. 
Другий сезон "Зіркових уроків" проходить за підтримки TM JAKO, Живчик, Видавництва "Школярик" та ТМ Gera.

Фото: fcilich.com

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору