Новини ліги

Зірковий урок футболу від футболістів «Колосу» (фото, відео)

13:00, 18 квітня 2017

У Ковалівці пройшли "Зіркові уроки футболу"

14 квітня футболісти «Колосу» влаштували в Ковалівці справжнє футбольне свято!  ФК «Колос» став організатором другого «Зіркового уроку футболу» у рамках Всеукраїнського проекту ПФЛ, що цього року планує охопити дітей в 30 містах та містечках України.

До дітей ковалівської гімназії завітали  гравці «Колосу» Євген Морозко, Андрій Семенко та Василь Гаврилюк. Урок проходив під керівництвом досвідчених тренерів Владислава Савчука та Сергія Кузнєцова. 

Свято тривало більш як дві години: все  розпочалося із футбольної розминки, потім були естафети, удари по воротах, матч під керівництвом футболістів. Урок завершився врученням подарунків: школярі отримали призи від ТМ Живчик та Школярик, а ковалівській школі клуб подарував 5 м`ячів від офіційного партнера ПФЛ, ТМ JAKO.

Євгеній Євсєєв, генеральний директор ФК «Колос»:
«Футбол – це унікальний вид спорту, який дарує позитивні емоції  гравцям та вболівальникам. Він розвиває вольовий характер та лідерські якості. Саме завдяки футболу ми маємо велику можливість дарувати дітям добро. З ними завжди приємно працювати.  Бажаємо їм залишатись допитливими та спортивними, любити Гру та спорт".

 

 

Валентин Бруньов, генеральний директор українського представництва ТМ JAKO:
«Були особисто присутніми на святі в Ковалівці. Футболісти «Колосу» подарували дітям святковий настрій та зарядили оптимізмом. Хочу відзначити турботу та доброту, з якою команда провела «Зірковий урок». Вірю, що «Зіркові уроки» матимуть успіх і стануть доброю традицією».

 

Адміністрація ПФЛ щиро дякує керівництву, гравцям та прес-службі ФК «Колос». Надихати наймолодших шанувальників – основна мета «Зіркових уроків футболу».  Наступним кроком Всеукраїнського проекту «Зіркові уроки футболу»  стане  свято від ФК «Іллічівець», які сьогодні завітають до маріупольської школи №16 .

Фото: прес-служба ФК "Колос"

Прес-служба ПФЛ




ТЕГИ: КОЛОС
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору