Новини змагань

MATCHDAY! Матчі у Вінниці та Чернівцях

09:00, 18 квітня 2017

Сьогодні відбудеться два матчі змагань ПФЛ України

Фото: fc.ternopil.ua

Сьогодні відбудеться два матчі змагань ПФЛ. У другій лізі останній матч 25-го туру пройде у Вінниці, де "Нива-В" прийме "Жемчужину", Початок о 17:00. Матч, до речі, покаже телеканал "Спорт1". Анонс матчу тут.

А у Чернівцях відбудеться перенесений поєдинок 19-го туру першої ліги.

18 квітня 2017 рік. 17:00. м.Чернівці. Стадіон "Буковина"

«Буковина» (Чернівці) - «Тернопіль»

Арбітр – Олександр Павлюк (Київ)

Перше коло – 2:0

Дискваліфіковані: немає – Курило

Матч між чернівецькою "Буковиною" та ФК "Тернопіль" мав відбутися ще 13 листопада 2016 року, але через неготовність чернівецького стадіону було ухвалено рішення перенести матч на весну. Іншого вибору не було, адже відповідні служби спортивної арени не справилися з величезною кількістю снігу, який накрив місто.

З тих пір багато води спливло, але і тоді, і тепер, незважаючи на турнірне становище команд поєдинок між ними сміливо можна назвати західноукраїнським дербі Першої ліги. І хоча "Буковина" виступає перший сезон після нетривалої перерви в другій за рангом лізі українського футболу, а муніципали з Тернополя там грають уже третій сезон, фаворитом поєдинку безперечно є чернівчани. Вони, по-перше, будуть господарями поля, а у футболі, як відомо, і рідні стіни допомагають, по-друге, у них суттєво краща позиція в табелях про ранги (команди розділяє аж 11 очок).

У першому колі суперники між собою зустрічалися в Тернополі й у тому поєдинку "Буковина" поклала господарів на лопатки, вигравши на їх полі – 2:0. За час, що минув обидві команди отримали чималі кадрові зміни. Вже немає на чолі тренерського штабу чернівецької команди Сергія Шищенка, котрий свого часу провів плідний період своєї футбольної біографії саме в Тернополі, щоправда, була це команда не ФК "Тернопіль", а "Нива". Як і немає у Чернівцях багатьох футболістів з того переможного тернопільського матчу (сім гравців). Фактично командам доведеться дізнаватися одна про одну, як то кажуть, з чистого аркуша.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ України

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору