Новини ліги

Свято футболу в Ковалівці!

10:35, 14 квітня 2017

ФК "Колос" проведе "Зірковий урок футболу"

Сьогодні, 14 квітня, о 14-00, в Ковалівці  футболісти ФК "Ковалівка"  проведуть "Зірковий урок футболу". Керівництво клубу вже запросило дітлахів на стадіон. 

Сергій Макаров, президент ПФЛ: "Надихати наймолодших шанувальників – основна мета «Зіркових уроків футболу". Вони покликані знайомити школярів  з футболом та цінностями Гри: дружбою та честю,  сприяти розвитку фізичних даних. З дітьми завжди приємно спілкуватись. Хочеться побажати, щоб вони займалися спортом і грали в футбол".

Технічним партнером свята виступають ТМ JAKO, що дарує школам фірмові м`ячі,  Живчик, Школярик та Gera. В другому сезоні  "Зіркові уроки футболу" охоплять 30 міст та містечок України за участі більш, ніж 1000 дітей. Зіркові уроки футболу» - всеукраїнський партнерський проект ПФЛ та партнерів, що має допомогти дітям краще пізнати футбол та його цінності, сприяти розвитку фізичних здібностей,  активізувати роботу з вболівальниками, підвищити інтерес до клубів ПФЛ, а  футболістам – отримати заряд підтримки та натхнення від наймолодших шанувальників.




ТЕГИ: КОЛОС
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору