Новини змагань

Амбіції «Інгульця-2», дербі Одещини. Друга ліга. Анонс матчів 25-го туру

15:00, 13 квітня 2017

Анонс матчів 25-го туру сезону 2016/17 у другій лізі

Фото: fckremen.com

Програму 25-го ігрового дня у другій лізі буде розбито на чотири дні. Центральним у 25-му турі по праву вважається поєдинок «Інгулець-2» - «Кремінь», де обидві команди дуже хотітимуть виграти. Завдяки перемозі господарі зможуть наблизитися до медальної зони і вклинитися в боротьбу за нагороди другої ліги, що в кінці осені вважалося чимсь нездійсненним. Заслуговує окремої уваги дербі Одещини «Реал Фарма» - «Балкани» та поєдинок у Вінниці, де місцева «Нива-В» протистоятиме новому лідеру «Жемчужині».

ПФЛ України завдяки оновленому сайту відкриває для вболівальників нові можливості. Перш за все це стосується наявності архіву усіх матчів змагань ПФЛ, починаючи з сезону 1996/97.

У понеділок, 17 квітня, о 21:30 в ефір телеканалу XSPORT вийде чергова інформаційно-аналітична програма «Україна футбольна». Буде проаналізовано центральний матч 25-го туру у другій лізі «Інгулець-2» - «Кремінь» та інші поєдинки в обох лігах. 

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


«Рух» пропускає цей тур через зняття «Кристала» зі змагань Ліги, а «Іллічівець-2» через непарну кількість команд.


14 квітня 2017 рік. 13:00. с.Володимирівка. Стадіон імені Олександра Поворознюка

«Інгулець-2» (Петрове, Кіровоградська область) - «Кремінь» (Кременчук)

Арбітр – Олександр Афанасьєв (Харків)

Перше коло – 0:0

Дискваліфіковані: немає – Богданов, Козлов, Піскун

"Кремінь" запрошує вболівальників підтримати свою команду в Петровому. Деталі за цим контактом

Четверта команда поточної першості приймає третю – так можна коротко охарактеризувати той цікавий поєдинок, який побачать вболівальники у Петровському районі.

«Інгулець-2», звісно, досить суттєво відстає від кременчуцької команди (аж на 8 очок), утім, йому конче потрібно вигравати, тому що позаду відразу двоє переслідувачів, готових відтіснити резерв петровського клубу з четвертого місця, яке, нагадаємо, дає путівку в стикові матчі.

«Кремінь», у свою чергу, вимушений наздоганяти «Жемчужину» та «Рух», які отримують по три очки у вигляді технічної перемоги над «Кристалом». Команді Ященка треба переривати триматчеву безвиграшну виїзну серію, адже ще з минулого року вони не виграють на чужих полях. Зважаючи на втрату відразу трьох гравців, це буде особливо важко.

Що ж стосується господарів, то вони не знають перемог останніх три тури (дві нічиї та крупна поразка від «Балкан»). «Інгулець-2» всього на одне очко випереджає «Реал Фарму» та на два «Балкани», і ці команди зіграють між собою.


14 квітня 2017 рік. 16:00. м.Хмельницький. СК «Поділля»

«Поділля» (Хмельницький) - «Мир» (Горностаївка)

Арбітр – Олександр Титов (Донецьк)

Перше коло – 1:3

Дискваліфіковані: немає - Рафальський

«Поділля» та «Мир» відпочивали в минулому турі – горностаївці за календарем, хмельничани – через зняття з турніру «Кристалу». Завдяки технічній перемозі над херсонцями, «подоляни» вперше з минулого року покинули останнє місце. Можна уявити, наскільки їх мотивує таке досягнення.

До того ж, у гостей пропустить тур лідер оборони Рафальський, а господарі, навпаки, напередодні підписали підсилення з професіональним досвідом – захисника Миколу Дударенка (останній клуб – «Арсенал-Київ») та півзахисника Олександра Чернецького («Арсенал-Київщина»).


14 квітня 2017 рік. 16:00. м.Івано-Франківськ. МЦС «Рух».

«Тепловик-Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Металург» (Запоріжжя)

Арбітр – Олександр Кальонов (Львів)

Перше коло – 3:0

Дискваліфіковані: немає – Чернявський

Прикарпатці досить вдало проводять весняну частину сезону – в минулому турі вони в гостях у «Балкан» зіграли внічию 1:1. А на своєму полі цього року вони тільки вигравали – 3:1 у «Енергії» та 6:0 у «Суднобудівника».

«Металург» номінально суперник не з більш сильного розряду, та ще й через дискваліфікацію втратив Чернявського. Однак після яскравої перемоги над «Арсеналом-Київщиною» в минулому турі (3:2) запорізька команда буде окриленою, а загострена боротьба за виживання робить можливими навіть неймовірні сюрпризи.


14 квітня 2017 рік. 17:00. м.Одеса. Стадіон «Іван».

«Реал Фарма» (Одеса) - «Балкани» (с.Зоря, Одеська область)

Арбітр – Віктор Арановський (Київ)

Перше коло – 1:1

Дискваліфіковані: немає – В.Златов, Райчев

У першому турі команди зіграли унічию. Фото: fcbalkans.com.ua

Один із найцікавіших матчів туру – яскраве друголігове дербі Одещини з неабияким турнірним контекстом. Нагадаємо, «Реал Фарма» та «Балкани» не перший тур переслідують «Інгулець-2», намагаючись скинути його з «плей-офівської» четвертої позиції. Команда гостей останні два матчі з не найсильнішими суперниками завершила нічиїми, а сьогодні ще й не зможе розраховувати на двох важливих дискваліфікованих гравців.

Після осічки «Балкан» у домашньому матчі з «Тепловиком-Прикарпаттям» (1:1) «Реал Фарма» потіснив зорянців з п’ятого місця. Одеський клуб фармацевтів здолав у виїзному матчі «Суднобудівник» (3:1). Причому, для цього одеситам навіть не довелося нікуди виїжджати, адже за домовленістю сторін матч проводився на домашній арені «Реалу Фарми» – стадіоні «Іван».

До слова, поле одеської арени «Іван» нині є одним із найкращих у ПФЛ й другий тур поспіль отримує заслужену п’ятірку.


15 квітня 2017 рік. 15:00. м.Біла Церква. ЦДЮНСБ «Трудові резерви».

«Арсенал-Київщина» (Біла Церква) - «Нікополь»

Арбітр – Євген Петренко (Одеса)

Перше коло – 1:2

Дискваліфіковані: Шкуратько – Воронін

Білоцерківська команда опинилася на останньому місці – відступати нікуди, безвиграшна серія досягла восьми матчів. На своєму полі білоцерківцям не вдається виграти з минулого року.

Але, попри очевидні проблеми в обороні, «Арсенал-Київщина» може створити проблеми. Доказ – домашня нульова нічия з «Балканами», суперником досвідченим, сильним і майстерним.

ФК «Нікополь», у свою чергу, не може виграти останні п’ять матчів поспіль, а в двох матчах квітня навіть не забиває м’ячів. До того ж, якщо у господарів відсутній Шкуратько, то у гостей – Воронін, який є їхнім провідним форвардом і заробляє чимало стандартів.

У цьому матчі команда найстаршого тренера (67-річного Григорія Тихоновича Варжеленка) зіграє проти команди його наймолодшого колеги (35-річного Андрія Васильовича Ущаповського). У випадку перемоги господарі здобувають шанс покинути дно таблиці, а гості – зрівнятися за очками із «Кристалом», що є психологічно важливим рубежем, адже херсонці знялися з турніру і надалі їх можна легко обійти.


17 квітня 2017 рік. 16:00. м.Нова Каховка. «Енергія».

«Енергія» (Нова Каховка) - «Суднобудівник» (Миколаїв)

Арбітр – Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)

Перше коло – 0:1

Дискваліфіковані: Процишин – нема

«Енергія» в минулому турі поступилася в Маріуполі, хоча майже зробила диво. Відігравши два м’ячі, вона пропустила з пенальті під кінець компенсованого арбітром часу. Навесні новокаховська команда ще не вигравала.

А ось «Суднобудівник» з часу перемоги над «Арсеналом-Київщиною» також уже три матчі не знає перемог. Посеред тижня миколаївський клуб зіграв важкий матч із «Рухом», пропустивши в гостях чотири м’ячі без відповіді. Відзначимо, що команда Люкенса програла вже десять поспіль виїзних матчів, не виграючи на чужих полях з минулого літа.

Проблема господарів – практично щотуру у них проблеми в обороні. Цього разу не зіграє Процишин, якого доведеться заміняти у центрі захисту.


18 квітня 2017 рік. 17:00. м.Вінниця. «Нива»

«Нива-В» (Вінниця) - «Жемчужина» (Одеса)

Арбітр – Дмитро Рєзніков (Кам’янське)

Перше коло – 1:3

Дискваліфіковані: немає – немає

Фото: fczhemchuzhina.od.ua

Вінничани проводять цілком успішний відрізок, в останніх чотирьох поєдинках здобувши три перемоги й іще один матч звівши внічию. Після героїчної нічиєї у Кременчуку «Ниві-В» належить дати бій ще й «Жемчужині», котра захопила лідерство. У цьому випадку, до речі, одесити попрощаються з першою позицією, адже головний конкурент – «Рух» – автоматично отримає три очки у вигляді технічної перемоги над «Кристалом».

«Жемчужина» не знає поразок 18 матчів підряд. 8 матчів поспіль вона взагалі не втрачає очок в гостях (!!!). Її лідерство цілком заслужене, однак нема поки жодного відриву, тож нема сумнівів, що в Вінницю одесити прибудуть лише за перемогою.

 

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору