Новини ліги

"Зіркові уроки футболу" у Миколаєві (фото, відео)

14:30, 12 квітня 2017
Другий сезон "Зіркових уроків футболу" стартував у Миколаєві
11 квітня стартував другий сезон проекту «Зіркові уроки футболу». Вже другий рік поспіль ПФЛ стає організаторами Всеукраїнського проекту, що об`єднує футбольні клуби та школярів. Минулого сезону завдяки підтримці 10-ти клубів незвичайні уроки відбулись в 10-ти містах.
Цього року за підтримки керівників клубів, що погодились з ініціативою ліги щодо розширення проекту, «Зіркові уроки футболу» охоплять 30 міст, містечок та сел. України.

«Ми вже вдруге є організаторами свята для миколаївських дітей, такі зустрічі для нас вкрай важливі. Діти надихнули нас на перемоги та побажали удачі. Якщо діти змалечку любитимуть «Миколаїв», то трибуни будуть завжди переповненими», - Руслан Забранський, головний тренер МФК «Миколаїв»

Корабели почали урок з традиційної розминки, бігових вправ та ударів по воротах, показали дітям, як правильно працювати з м`ячем.
Після завершення майстер-класу дітям подарували напої та футболки ТМ «Живчик», а школи отримали м`ячі JAKO. Діти змогли подивитись на власні очі тренування футболістів.
ПФЛ дякує адміністрації, прес-службі, тренерам, гравцям МФК «Миколаїв» за незабутню зустріч з дітьми. ФК «Колос « стане наступним футбольним клубом, що проведе «Зірковий урок футболу» для наймолодших вболівальників.
 

 

 

Фото: mfc.mk.ua

Прес-служба ПФЛ



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору