Новини змагань

«Гаряча рука» «Руха». Перенесені матчі 19-го туру.

19:17, 11 квітня 2017

Анонс перенесених матчів 19-го туру сезону 2016/17 у другій лізі

Фото: fcruh.com

Ці матчі 19-го туру мали відбутися 13 листопада, однак через несприятливі погодні умови їх не було зіграно своєчасно. Таким чином зустрічі перенесено на 12 квітня 2017-го року. «Суднобудівник» може потрапити під «гарячу руку» «Руха», який поступився у попередньому турі «Жемчужині», а «Нива-В» спробує здолати наймолодшу команду другої ліги.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


12 квітня 2017 рік. 16:00. м.Винники, Львівська область. Стадіон імені Богдана Маркевича.

«Рух» (Винники) - «Суднобудівник» (Миколаїв)

Арбітр – Вадим Запрутняк (Ужгород)

У першому колі: 1:0

Дискваліфіковані: немає – немає

Винниківський клуб зазнав поразки в Одесі й поступився «Жемчужині» лідерством, однак матч проти одного з аутсайдерів – шанс для «Руху» оперативно повернутися на першу сходинку. «Суднобудівник» у минулому турі заради готовності Центрального стадіону Миколаєва до кубкового півфіналу зіграв домашній матч на полі суперника. «Реал Фарма» завдав поразки миколаївцям – 3:1. З часу серпневої перемоги над «Нивою-В» у Вінниці «Суднобудівник» не може набрати очок у гостях.

«Рух» поки що найкращий за результатами домашніх матчів – він обіграв «Металург» та «Кремінь» із загальним рахунком 10:2, що змушує ставитися до такої турнірної ходи одного з фаворитів сезону з особливою повагою.


12 квітня 2017 рік. 15:30. м.Вінниця. СК «Нива»

«Нива-В» (Вінниця) - «Іллічівець-2» (Маріуполь)

Арбітр – Олександр Сахно (Київська обл)

У першому колі: 2:1

Дискваліфіковані: немає – немає

Стадіон "Нива". Фото: niva-v.com.ua


Всього три очки розділяють цих суперників, тож очікується особливо принципове протистояння. Тим більше, що стартували «Нива-В» та «Іллічівець-2» досить переконливо – у вінничан сім очок у чотирьох матчах, у резервістів маріупольців – дев'ять. У минулому турі «Нива-В» досягла почесної нічиєї в гостях у «Кременя» (2:2), а ось «Іллічівець-2» на останніх хвилинах вирвав домашню перемогу в «Енергії» (3:2).

Маріупольці в гостях виступають значно слабше, ніж удома (сім очок із 28-ми), і з 10 матчів на виїзді програла відразу сім (дві перемоги й одна нічия). Утім, цього року вони вже вигравали в гостях, тож сподіваються наздогнати за очками свого суперника у випадку перемоги. Оновлена «Нива-В» в останніх трьох турах непереможна, набравши сім очок проти сильних суперників. У випадку перемоги вінницька команда випередить «Мир» і вперше з жовтня (14-й тур) може вийти на сьому позицію.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору