Новини змагань

«Зіркові уроки футболу». Другий сезон

16:00, 7 квітня 2017

ПФЛ України презентувала черговий сезон соціального проекту "Зіркові уроки футболу"

Сьогодні у Будинку футболу ПФЛ розповіла про черговий сезон соціального проекту «Зіркові уроки футболу». Протягом двох місяців з квітня по травень провідні гравці футбольних клубів великої родини ПФЛ проводитимуть у загальноосвітніх школах уроки футболу. До проекту буде залучено 21 область України та 30 населених пунктів.

«Зіркові уроки футболу» - Всеукраїнський проект клубів Професіональної футбольної ліги, має на меті через гру пізнавати базові людські цінності –  дружбу, чесність, справедливість, повагу, відданість, пробудити у дітей інтерес до футболу та спорту.  У акції братимуть участь учні 5-6 класів. Партнерами проекту виступить Федерація футболу України, а спонсорами стануть ТМ Живчик, німецький бренд JAKO, вітчизняний виробник спортивного екіпірування TM Gera та нацiональний виробник, лiдер на ринку зошитної продукції України «Школярик».

Кращий вітчизняний футбольний історик Артур Валерко доєднався до акції "Зіркові уроки футболу". Фото: pfl.ua

«Це проект покликаний додати позитивних емоцій всім тим, хто буде причетний до заходу, - підкреслив на прес-конференції президент ПФЛ Сергій Макаров. - У наш час не вистачає добрих гарних новин. І ми чекаємо від цього проекту багато доброго і світлого, тільки дитячих посмішок, гарних згадок. Уроки фізкультури дітям проводитимуть футболісти клубів, які є для них кумирами. Ми очікуємо, що коли діти проведуть тренування з зірками, вони ще більше закохаються у футбол. Дитячі емоції непідробні і ми маємо зі шкільних парт залучати дітлахів до Гри мільйонів".

ПФЛ реальними справами доводить, що означає бути соціально відповідальною організацією. Ініціативи в сфері розвитку дитячо-юнацького спорту мають зацікавити дітей, пробудити в них інтерес до футболу, відчувати причетність до футболу найвищого рівня.

"З боку німецького бренду JAKO дуже приємно доєднатися до цієї акції, - зазначив генеральний директор представництва JAKO Украина Валентин Бруньов. - Той темп, який взяла ПФЛ, досить високий. Помітно, що до філософії Ліги закладено довготривалі проекти, які не спрямовані на досягнення якогось миттєвого результату - йдеться про тривалі глобальні заходи, вони обов'язково принесуть великий результат. Ця філософія схожа з тією, якої дотримується наш бренд. В цілому тренери та вчителі, які працюють з дітьми - найщасливіші люди. Тому й ми зі свого боку хочемо допомогти їм нести нашому майбутньому покоління виключно гарне і світле". 

Нагадаємо, що завдяки ініціативі 10-ти клубів ПФЛ – ФК «Скала», «Оболонь-Бровар», «Зірка», «Арсенал-Київщина», «Іллічівець», «Миколаїв», «Буковина», «Суми», «Кремінь», «Верес» - проект було успішно реалізовано минулого року в 10-ти містах.

«Зіркові уроки футболу» у Сумах в 2016-му. Фото: fc.sumy.ua

«Зіркові уроки футболу» сприяють розвитку фізичних здібностей дітей, що відчувають причетність до футболу найвищого рівня, і дозволяють футболістам отримати заряд підтримки та натхнення від наймолодших шанувальників.

ПФЛ планує залучити до акції всі 35 футбольних клуби. Період проведення акції: 01 квітня – 26 травня 2017 року.

Географія: 21 область України, 30 населених пунктів:

  • столиця - Київ,
  • обласні центри - Чернівці, Рівне, Харків, Чернігів, Одеса, Херсон, Запоріжжя, Миколаїв, Вінниця, Хмельницький, Полтава, Суми, Івано-Франківськ, Тернопіль, Черкаси,
  • міста – Краматорськ, Біла Церква, Горішні Плавні,  Нова Каховка, Кременчук, Охтирка, Маріуполь, Нікополь, Винники, Стрий,
  • села – Зоря /Одеська область/,  Петрове / Кіровоградська область/, Горностаївка /Херсонська область/, Ковалівка /Київська область/.

Оригінал-макет проекту «Зіркові уроки футболу» цього року розробила Анна Сарвіра, видатна українська ілюстраторка, що входить до ТОП-75 найкращих ілюстраторів світу.

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору