Новини ЗМІ

"Традиції існують, щоб їх ламати". Найближчий 24-й тур у тезах + відео

10:30, 7 квітня 2017

Команди готуються до старту 24-го туру. Важливі тези

Голкіпер "Гірника-Спорт" Антон Ситников. Фото: gornyak-sport.net


Голкіпер "Гірника-Спорт" Антон Ситников, півзахисник "Оболонь-Бровар" Дмитро Проневич та Олег Ратій про найближчий 24-й тур у змаганнях ПФЛ сезону 2016/17. Є новини зі стану учсників центрального матчу 24-го туру та згадуємо матч сьомого туру у першому колі "Рух" - "Жемчужина".

Півзахисник «пивоварів» Дмитро Проневич поділився думками щодо майбутнього матчу 24-го туру своєї команди проти МФК «Миколаїв».

«До матчу з «Миколаєвом» готуємося в штатному режимі, змін у тренувальному процесі не відбулося, а щодо складу, думаю, відбудеться ротація в порівняні з минулим матчем, але все побачимо в день гри. «Миколаїв» є для нас незручним суперником. Якщо не помиляюся, ми ще жодного разу не перемагали їх в Першій лізі, але традиції існують, щоб їх ламати, тому ми налаштовуємося лише на перемогу. А те, що не могли їх обіграти в минулих матчах, то я скажу, що ми грали не гірше суперника, в кубковому матчі програли по пенальті, в першому колі теж пропустили на останніх хвилинах з пенальті. Зараз же ми не дивимося назад, а тільки вперед, чекаємо матчу і сподіваємось, що переможемо».

«Яка атмосфера панує в команді? Не дуже райдужна, адже коли немає результату, звичайно, це не додає хорошого настрою, але атмосфера робоча, всі налаштовуються на гру, на перемогу. Я думаю, що нам треба виграти гру і буде все добре. У «Миколаєва» хороший, досвідчений тренер, є кістяк команди, який впродовж тривалого часу грає разом, тобто дуже зіграний колектив з хорошими футболістами. Але в Першій лізі команди приблизно одного рівня, з усіма можна грати. За рахунок чого збираємося перемагати? За рахунок колективних дій, настрою, бажання виграти. А якісь деталі, нюанси нам розповість тренерський штаб, дасть нам установку на гру, а вже наше завдання — вийти і виконати все те, що вимагають від нас тренери. Зараз нам відступати вже немає куди, тим більше ми граємо вдома, за підтримки своїх вболівальників. В цьому році ще не вигравали, тому настрій буде позамежний, будемо робити все, щоб перемогти!»

Фото: fcbrovar.obolon.ua

«Старт другої частини сезону? Оцінки повинні давати тренери, журналісти, експерти, а наше завдання — виходити, здобувати очки, перемагати, радувати себе, свої сім’ї, вболівальників. Зараз ми набираємо форму. Впевнений, що від гри до гри ми будемо додавати. Також я впевнений, що далі в нас все буде нормально і ми будемо здобувати очки. В чому причина не зовсім вдалого старту другої частини сезону? Це футбол, буває так, що ти граєш добре, але програєш, а буває навпаки. Десь не пощастило, як у матчі з «Полтавою». Ми мали шанс, але не реалізували його. З «Сумами» теж були моменти, які не реалізували. З «Іллічівцем» пропустили на перших хвилинах, але могло все скластися і по-іншому. Так, є проблеми, але у нас хороша команда, хороший колектив, тренерський штаб досить кваліфікований, тому я думаю, що ми будемо додавати і в плані гри, і в плані результату. Хочеться, щоб вболівальники прийшли на гру, адже нам дуже важлива і потрібна їх підтримка!», - підкреслив півзахисник в коментарі офіційному сайту ФК "Оболонь-Бровар".


У поєдинку з «Геліосом» «Гірник-Спорт» вперше в цьому році залишив ворота «сухими», у чому чимала заслуга і старожила "гірників" команди - воротаря Антона Ситникова. Він вперше з'явився у складі «гірників» в цьому році і в першому ж поєдинку залишив свої ворота в недоторканності.

"Враження від матчу хороші і позитивні, тим більше, що виграли у «Геліоса». Як і писали в інтернеті, це була перша перемога нашої команди у взаємовідносинах з цим суперником. Було приємно обіграти команду, яка мало пропускає. А те, що я вийшов у стартовому складі, я думаю, це заслужено. Я працюю на тренуваннях, доводжу, що гідний виходити в стартовому складі. Дуже був радий, що ми не пропустили в цьому матчі і здобули в підсумку перемогу. Для мене великий плюс, що я давно вже в «Гірнику-Спорт» і знаю атмосферу цієї команди. Але при підготовці до чергової гри всі в рівних умовах, кожен готується, не шкодуючи себе і намагається завоювати місце в основному складі. Це стосується всіх трьох воротарів, які претендують на місце у воротах в основному складі".

"Тільки тренерський склад визначає і тільки вони вирішують, кого ставити на конкретний матч. Матч проти "Буковини" однозначно простим не буде. Матчі з сусідами по таблиці завжди важкі. Але нічого, тим цікавіше буде поєдинок. У тій частині таблиці, де ми знаходимося, всі команди практично рівні. Будемо налаштовуватися як і на попередні ігри, будемо битися і хочемо порадувати наших уболівальників перемогою", - підкреслив голкіпер.


У коментарі ТК "Футбол" наставник "Буковини" Олег Ратій підкреслив, що команда боротиметься за УПЛ.


Напередодні важливого матчу 24-го туру з "Жемчужиною" у стані "Руха" є чудові новини. Після перерви у понад місяць до тренувань у загальній групі стали центральні захисники Андрій Гурський та Іван Білий. Зараз із допомогою професійних лікарів процес відновлення після травм триває у Володимира Макара, Євгена Бохашвілі, Юрія Габовди та Святослава Козловського.

Пропонуємо освіжити в пам'яті напружений матч першого кола, коли одесити мінімально обіграли винниківців.

 

Прес-служба ПФЛ

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору