Новини змагань

23-й тур: рокіровки лідерів, швидкий Бохашвілі + інфографіка

18:00, 4 квітня 2017
Весна дарує чергові цікавинки у матчах змагань ПФЛ 23-го туру

Фото: ФК "Геліос"


Із команд першої сімки лише «Іллічівець» та «Десна» зуміли перемогти у 23-му турі. У другій лізі «Кремінь», який зимував на першій сходинці, несподівано перемістився у зону «бронзових» медалей

Сумна серія «Вереса»

Невдало розпочав весінню сесію один із претендентів на підвищення в класі - рівненський «Верес». Підопічні Володимира Мазяра програли третю гру поспіль. Але якщо поразки від «Колоса» та "Авангарда" були не такими болючими, то осічка у грі з прямим конкурентом - "Десною" на рідному "Авангарді", може дорого коштувати. Тут гості відкрили рахунок вже на початку зустрічі, після чого грали по результату і в другому таймі забили ще раз зусиллями новачка Кірієнка.

Після поразки - 0:2, головний тренер «Вереса» Володимир Мазяр заявив, що подасть у відставку. На щастя для рівнян, то були лише емоції.

Щодо Дениса Фаворова, який відкрив рахунок у цьому матчі, то його почин підтримав брат - Артем. Він відзначився дебютним голом у другому дивізіоні чемпіонату Данії, де грає за «Вейле».

Спурт «Гірника-Спорту»

З приходом Сергія Пучкова до керма команди з Горішніх Плавнів результати не забарились. В останніх двох матчах команда виграла, забивши у ворота суперників шість м’ячів. Перемога над «Геліосом» цінна з двох причин. По-перше, в останніх двох матчах між цими колективами харків’яни неодмінно перемагали. По-друге, ще ніколи у своїй історії «Гірник-Спорт» не перемагав «сонячних». І ось сталося. Хоча перемога була здобута у вкрай важкій боротьбі та вже у компенсований час.

Після двох успіхів поспіль «гірники» перемістились на 12-ту сходинку у турнірній таблиці, а Сергій Пучков заявив, що його колектив продовжуватиме грати в атакувальний футбол.

Фото: ФК "Геліос"

Інші наставники - інші результати

Взимку «Буковина» та «Суми» змінили наставників, адже Сергій Шищенко перейшов у іншу команду, а до керма «Сум» прийшов Роман Безсмертний. З приходом обох гра колективів засяяла та команди почали здобувати очки. «Суми» зуміли додати до свого активу один бал в матчі з «Колосом», який весною грає потужно. Три матчі поспіль «Буковина» набирає очки, а в останньому і взагалі розжилася максимумом, що дозволило команді поліпшити турнірне становище.

Фото: fcbukovyna.com

Ребрендинг «Іллічівця»

У зв’язку з декомунізацією у нашій країні, черга дійшла і до «Іллічівця» з Маріуполя. Взимку на офіційному сайті клубу стартувало голосування, де вболівальникам на власний розсуд запропонували нові назви. На сьогоднішній день люди переважно голосують за «Маріуполь», а далі йде «Металург». Голосування завершиться 1 травня і саме тоді ми можемо дізнатися, з якою назвою «Іллічівець» увійде в наступний сезон.

 

Три хвилини - три голи

У другій лізі чергова зміна лідера. Обігравши на своєму полі «Кремінь», турнірну таблицю тепер очолили саме футболісти з передмістя Львова. Уже до 12-ї хвилини господарі забили тричі. Це стало рекордом нинішнього чемпіонату.

Нещодавно в Івано-Франківську презентували новий футбольний клуб - «Тепловик-Прикарпаття», який створили на базі тепер вже колишнього просто «Тепловика». У 23 турі франківці на власному полі розбили «Суднобудівник» з Миколаєва - 6:0. Родзинкою для господарів став той факт, що господарі впродовж трьох хвилин - з 84-ї по 86-ту забили тричі.

23-й тур. ФК "Колос" - "ПФК "Суми" - 0:0. Фото: koloskovalivka.com

Футбольна весна: відвідуваність, голи та порушення 23-го туру змагань першої ліги

Статистика 23-го туру змагань другої ліги: відвідуваність, голи, порушення

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору