Новини змагань

Чотири прямих ТБ-трансляції у 23-му турі

10:00, 31 березня 2017

Одразу чотири матчі вболівальники зможуть побачити у прямому ефірі на ТБ

ПФЛ рада повідомити гарні новини вболівальникам змагань ПФЛ України. У 23-му турі одразу чотири матчі буде показано у прямому ефірі. Так, матч лідера першої ліги «Іллічівця» проти «Оболоні-Бровар» покаже ТК «Футбол-2». Матч пройде у суботу, першого квітня, у Маріуполі. Початок о 14:00.

Паралельно уболівальники «Черкаського Дніпра» та «Інгульця» у прямому ефірі телеканалу XSPORT побачать гру своїх любимчиків. Матч також пройде 1 квітня о 14:00. Трансляція стала можливою завдяки агрофірмі «П’ятихатська».

Інші матчі в прямому ефрі можна буде побачити на хостингу YOUTUBE, посилання на них побачите окремою новиною на офіційному сайті ПФЛ України.

Цього ж уїк-енду завдяки партнеру ПФЛ України - компанії НАЖИВО  Production - найвибагливіші футбольні гурмани побачать матчі головних претендентів на підвищення у класі. У суботу, 1 квітня (і це без жартів), одеська "Жемчужина", що зараз посідає третє місце у турнірці, на виїзді у Хмельницькому зіграє проти тамтешнього "Поділля". Початок о 16:00. Цей матч покаже телеканал "Спорт1".

А вже в неділю в ефірі один із центральних матчів всього сезону з Винників! ФК «Рух» приймає ФК «Кремінь». Матч покажуть інформаційний партнер ПФЛ телеканал XSPORT та Спорт2. Зараз у турнірній таблиці лідирують футболісти з Кременчука, але "рухівці" можуть змінити розклад, адже поступаються своїм суперникам лише одним пунктом.

І на довершення до всього, в понеділок, 03 квітня, о 21:30 на телеканалі XSPORT дивіться інформаційно-аналітичну програму «Україна футбольна». У ній проаналізуємо з експертом у студії екс-наставником ПФК «Суми» Павлом Кікотем ключові моменту матчів 23-го туру у Першій та Другій лігах, назвемо лауреатів та розповімо про цікавинки змагань.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору