Новини змагань

«Кристал» знімається зі змагань

16:00, 30 березня 2017

Відповідний лист надійшов на адресу ПФЛ

Сьогодні, 30 березня, на адресу Адміністрації ПФЛ надійшов лист від ФК «Кристал» (Херсон) про те, що команда знімається зі змагань другої ліги сезону 2016/17. Головною причиною називається складна фінансова та політична ситуація.

У зв’язку з цим матч 23-го туру «Мир» - «Кристал» не відбудеться. Остаточне рішення щодо херсонського «Кристалу» буде прийнято Радою ліг найближчим часом.

Нагадаємо, що «Кристал» є учасником змагань ПФЛ з першого чемпіонату, який стартував 1992-го. До 1999 року херсонський клуб двічі змінював назву на «Таврія» і «Водник». У сьомому чемпіонаті Україні херсонці повернули назву «Кристал» і відразу ж стали переможцями групи «Б», відірвавшись від другого місця на 21 очко, здобувши 15 перемог поспіль. Але в матчах плей-офф поступилися донецькому «Металургу». У 2000 році клуб знову змінював назву на СК «Херсон», але за два роки знову став «Кристалом». Після сезону 2005/06 клуб знімається з чемпіонату країни і виступає в чемпіонаті області. У 2011 році «Кристал» відновлює виступи у чемпіонатах України (Друга ліга, Група А).

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору