Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. 22-й тур. Стартуємо у Великому Лузі

09:00, 24 березня 2017

Анонс матчу 22-го туру у другій лізі

Сьогодні офіційно стартує 22-й тур другої ліги змагань ПФЛ матчем у Великому Лузі. А вже завтра відновляться змагання у першій лізі, а також пройдуть інші матчі другої ліги. Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

24 березня 2017 рік. 13:00. м. Запоріжжя. Поле №4 НТБ «Металург» на Великому Лузі.

«Металург» - «Нива-В»

Арбітр – Геннадій Серпутько (Одеса)

У першому колі – 2:4

Дискваліфіковані: немає – немає

11 очок і чотири позиції різниці в турнірній таблиці – 22-й тур відкриє матч двох команд із нижньої половини. «Металург», який переживає складні часи, за погодженням з ПФЛ і клубами-суперниками проводить свій домашній матч на навчально-тренувальній базі «Металург» у Великому Лузі.

Це вже четверта зустріч запоріжців, яку вони проведуть на базі, а до цього доводилося одного разу приймати суперників навіть у Нікопольському районі сусідньої Дніпропетровської області. При цьому на «Славутич-Арені» «Металург» не грав, здається, ще з початку вересня…

Тим часом матч для запоріжців дуже важливий. Суперники потихеньку набирають очки, від 13-го місця «Металург» відстає вже на вісім. А конкуренти – на відстані однієї перемоги, тож якщо запоріжці зараз не виграють – можуть опуститися й на передостаннє, й на останнє місце.

Що стосується «Ниви-В», то після прикрої домашньої поразки від «Балкан» команда Володимира Горілого захоче набрати очок по максимуму, як це й було в першому колі, у Вінниці (перемога господарів – 4:2). У випадку найбільшого успіху «Нива-В» може до кінця березня навіть покинути нижню половину таблиці, що є великою мотивацією.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору