Новини ліги

Сергій Макаров - на web-конференцІЇ XSPORT

17:00, 21 березня 2017

Президент ПФЛ відповість на запитання журналістів та вболівальників

Президент Професіональної футбольної ліги України Сергій Макаров у четвер 23 березня стане гостем студії телеканалу XSPORT та порталу XSPORT.ua. У рамках веб-конференції планується розмова про нинішній стан справ у Першій та Другій лігах, розвиток українського футболу в нинішніх економічних умовах в країні і про багато іншого.

Ставте свої запитання в коментарях до цієї новини. Сервіс коментарів доступний на сайті xsport.ua БЕЗ реєстрації та задавайте свої питання у соцмережах на офіційний сторінках ПФЛ України. Початок прямого ефіру, за яким ви також можете слідкувати в плеєрі цієї новини, - у четвер, 23 березня о 12:00.

Сергій Макаров очолив ПФЛ 27 червня 2014 року, вигравши вибори на посаду президента і став вже шостим главою організації. Матчі другого кола чемпіонату України серед команд Першої ліги ви зможете дивитися на телеканалі XSPORT та порталі XSPORT.ua в прямому ефірі. Плановий час показу - субота, 14:00. Матч 25-го туру першої ліги "Полтава" - "Іллічівець" відбудеться на телеканалаі XSPORT у прямому ефірі.

 

Прес-служба ПФЛ




ТЕГИ: МАКАРОВ, ПФЛ
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору