Новини ЗМІ

Друга ліга. 21-й тур у тезах

15:25, 19 березня 2017

Тезами розповідаємо про події 21 туру в другому дивізіоні змагань ПФЛ України

Фото: ye.ua

Матчами 21-го туру офіційно відкрито змагання у другій лізі. Інформаційний партнер ПФЛ ua-football.com коротко тезами розпоідає про пеперебіг подій у турі.

- "Мир" завдав третьої поразки лідеру дивізіону "Кременю". У складі "аграріїв" забивали лише дебютанти команди: Боровик, Хорольський та Шміголь. Кременчужани на це зуміли відповісти лише точним ударом Горвата.

Проте голи в цьому матчі були дійсно шедевральними - одним кращий ніж інший

- Невдачею "Кременя" скористався "Рух", який знищив на "Арені Львів" запорізький "Металург". Голи Бохашвілі, Бориса та Григорія Баранців, Кінаша, Зубара, а також Козловського допомогли винниківцям повернути втрачене у 17 турі лідерство в таблиці.

Фото: Євген Кравс

- "Інгулець-2" не мав особливих проблем із "Суднобудівником". Голи Коверника, Колеснікова і Немтинова з пенальті дозволили скоротити відставання від "Жемчужини" до чотирьох очок. Правда, у одеситів ще два матчі в запасі.

- "Балкани" завдяки двом швидким голам взяли гору над "Нивою". Вже до 19-ї хвилині на табло був рахунок 0:2 на користь гостей. Відзначилися Урсуленко і Любчак. Більше команди до кінця зустрічі не забивали.

- "Тепловик" здобув домашню перемогу над "Енергією". Поєдинок міг завершитися і розгромом, але вже в компенсований час новокаховчани зуміли один гол відіграти.

- Білоцерківський "Арсенал-Київщина" продовжив безгольову серію, яка тепер налічує п'ять матчів. Стільки ж ігор поспіль "каноніри" програли. Цього разу кривдником став "Іллічівець-2", який забив по голу в кожному з таймів.

- Головний аутсайдер чемпіонату, "Поділля", граючи вдесятьох, зумів врятувати нічию в домашній зустрічі з "Нікополем".

- Матч "Кристал" - "Жемчужина" перенесено на більш пізній термін

- "Реал Фарма" був вихідним у поточному турі

- Технічні дані туру тут

Прес-служба ПФЛ

Ua-footbal.com - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору