Новини змагань

21-й тур. «Рух» - «Металург»: три ТВ-канали, ефірна студія

13:00, 17 березня 2017

Матч 21-го туру Другої ліги між винниківським "Рухом" та "Металургом" із Запоріжжя у прямому ефірі покажуть телеканали "Спорт 2" та НТА (Львів), у записі - XSPORT

Фото: fcruh.com

Організатори трансляції компанія НАЖИВО production обіцяють кілька сюрпризів, притаманних для показу єврокубкових матчів. Вболівальники отримають можливість почути експертну оцінку з перших вуст у імпровізованій міні-студії до, в перерві та після матчу. Також глядачі побачить підготовку команд з моменту приїзду на Арену-Львів.

Сам показ вестиметься у форматі HD із повторами super-slow, що дасть вболівальникам можливість якнайкраще роздивитися усі епізоди.

"Такий інтерес до матчу другої ліги невипадковий, адже "Рух" за динамікою розвитку - один з передових клубів України (команда запрошує топових гравців і ставить задачу у найближчі роки пробитися до Прем'єр-ліги), а "Металург", незважаючи на скрутні роки, це клуб з великими традиціями , - зазначає продюсер компанії НАЖИВО production Віталій Крутяков. - Якісній картинці сприятиме і місце проведення матчу. Арена-Львів - це один з кращих стадіонів України, який чудово пристосований до проведення трансляції».

 

Перед прийдешнім туром суперники посідають місця на різних полюсах турнірки. "Рух" серед лідерів - на третьому місці і має 44 очка. Натомість "Металург" 15-й (13 очок в активі). У першому колі в очному протистоянні команди видали справжній гольовий трилер. "Металург" на власному полі поступився "Руху" - 3:4. При цьому, по ходу зустрічі господарі двічі вели у рахунку, а вирішальній гол захисник гостей Андрій Гурський провів на 90+3 хвилині!

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору