Новини ліги

Телеканал XSPORT покаже центральні матчі першої ліги (відео)

15:00, 15 березня 2017

Телеканал XSPORT отримав права на трансляцію матчів першої ліги

Сьогодні президент ПФЛ Сергій Макаров та директор телеканалу XSPORT Олег Шадрунов підписали угоду щодо партнерства. Згідно з угодою один із матчів туру першої ліги покаже телеканал XSPORT. Виготовлення телепродукту лежатиме на ПФЛ України.

"Ми продовжуємо розвиток нашого продукту і робимо наступний крок за допомогою нашого партнера – телеканалу XSPORT. Завдяки нашому партнеру, агрофірмі "Пятихатська" ми запускаємо проект трансляції матчів першої ліги на цьому телеканалі. Поки плануємо показувати один матч у турі, а першим буде суботній поєдинок "Миколаїв" – "Інгулець", який розпочнеться о 14:00. 25-го березня у рамках 22-го туру покажемо матч «Полтава» – «Іллічівець», і теж він розпочнеться о 14:00. Ми намагаємося зафіксувати цей часовий слот", – сказав Макаров.

"Комада XSPORT задоволена запропонувати своїм глядачам прямі трансляції матчів змагань ПФЛ України, очікуємо високу зацікавленність до них, - підкреслив Олег Шадрунов. - Починаємо співробітництво вже з найближчої суботи. У нас розписані вже матчі, заплановані до трансляції, до кінця весняної частини сезону і здебільшого вони стосуватимуться зустрічей за участю "Інгульця". Але в подальшому плануємо розширювати географію клубів і вже є напрацювання в цьому напрямкові".

Трансляції відбуватимуться щонайменше чотирма камерами з різних ракурсів. Коментатором найближчих матчів буде відомий журналіст Олександр Сукманський. Поки не йдеться про трансляцію матчів другої ліги, однак, за словами президента ПФЛ, не виключено, что у прямому ефірі можна буде побачити матчі плей-офф за збереження прописки у першій лізі.

ПФЛ сподівається на велику творчу роботу з телеканалом, адже Ліга продовжує виготовляти власний відеоконтент - відеонарізку всіх голів першої та другої ліг одним файлом одразу після туру, а також відновлення інформаційної-аналітичної програми "Україна футбольна".

Починаючи з весни охоплення телеканалу стане ще більшим, адже з допомогою якісної передачі сигналу високої чіткості, програми телеканалу зможуть побачити більшу кількість глядачів, так як тепер будь-який оператор зможе забрати ТВ потік доступним наземним способом.

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору