Новини змагань

Лавриненко: «Інгулець» наступного сезону ставитиме амбітні завдання

14:00, 13 березня 2017

Головний тренер ФК «Інгулець» Сергій Лавриненко розповів про підготовку до весняної частини

У коментарі прес-службі ПФЛ наставник ФК «Інгулець» Сергій Лавриненко розповів про контрольні матчі, комплектацію та підготовку до матчу з МФК «Миколаїв».

«Ми провели два виїзних збори: перший – участь у Кубку Пожечевського у Полтаві. Після цього поїхали на збір до Ужгороду - на базу Камелот. Умовами проведення зборів задоволений, дякую президенту за сприяння і максимальне забезпечення підготовки команди. За цей час нами було проведено 13 спарингів. Я впевнений в тому, що ми добре підготувалися. Комплектація команди відбулася на 75-80%. Гадаю, що кадрове питання остаточно не закрите і ми ще заявимо кілька гравців».

Зрозуміло, що перша команда потребувала нової крові, адже 13-та сходинка за підсумками осені - не той орієнтир, до якого прагне команда. «Під час перерви ми втратили велику групу футболістів. З ними було розірвано контракти за обопільною згодою і зараз ми працюємо над посиленням, шукаємо можливості підписання нових якісних гравців. Кістяк вже сформовано, але треба люди, які змогли б посилити гру команди, щоб був такий собі «золотий» запас. Звичайно, ще є над чим працювати, але до чемпіонату ми наближаємось в піднятому настрої».

Незважаючи на значне кадрове оновлення, тренерський штаб Лавриненка вже знає, навколо кого будуватиме команду. «Відразу можу сказати, що ми підсилилися кіпером – Геннадій Ганєв тепер захищатиме ворота нашої команди. Також новим гравцем нашої команди є Роман Світличний, який покликаний закрити праву бровку. Радує те, що футболіст уже мав змогу пограти за кордоном на високому рівні. Клименко Владислав та Немтінов Євген розглядаються нашим тренерським складом на позиції опорних півзахисників. Хлопці молоді, але вони вже встигли зарекомендувати себе в інших клубах. Також нами було досягнуто орендної угоди з Боровським Богданом, гравцем «Олександрії».  Я дуже радий, що ми підписали легіонера з Грузії – Давіда Джаналідзе, його буде вперше заграно в нашому чемпіонаті. Звичайно, ми розраховуємо ще й на місцевих молодих футболістів», - зазначив Сергій Дмитрович.

«Завдання? Ми прагнемо в кожному матчі перемагати, на цей сезон конкретної задачі у нас немає, окрім награвання складу. Нам треба збалансувати команду і вже в наступному сезоні ставитимемо амбітні завдання».

За словами головного тренера до зустрічі з «Миколаєвом» команда готується дуже серйозно. «Перша гра після перерви завжди важка і нервова. У понеділок збираємося на базі, проведемо перше тренування після вихідних. Потім вивчатимемо слабкі і сильні сторони нашого найближчого суперника. Якість газонів в Україні не найкраща, тому треба бути ідеально готовим фізично і морально», - резюмував Лавриненко.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору