Новини ліги

Агентство з розвитку спорту «Стандарт»- новий партнер ПФЛ

12:02, 1 березня 2017

28 лютого Професіональна футбольна ліга та Агентство з розвитку спорту «Стандарт» оформили угоду про партнерство, метою якого є сприяння розвитку футболу, співпраця з активізації роботи з вболівальниками  та реалізація суспільно важливих проектів.

 

 

Сергій Макаров, президент ПФЛ: 

«Ми завжди відкриті до плідної і ефективної співпраці. Ми довіряємо партнерам і віримо, що спільними зусиллями зможемо створювати нові програми та проекти, що нададуть ПФЛ нові можливості для розвитку. Партнерство робить нас сильнішими, і ми сподіваємося, цей поступовий розвиток продовжиться й надалі».

 

 

Євген Донцов, президент Агентства з розвитку спорту «Стандарт»:

«Наша мета – допомагати в розвитку спорту. Вже більше 10 років ми сприяємо розвитку спорту і клубів. Для нас партнерство з ПФЛ – це новий крок, новий виклик – на користь професіонального футболу і усієї спільноти».

 

 

Анна Радько, директор з маркетингу:

«Ми вдячні партнерам за довіру: в такому насиченому світі обирають саме нас. У нас спільні цінності, нам цікаво вирішувати складні задачі. Для нас головне – це командна гра і результат».

 

Зазначимо, що менеджмент Агентства з розвитку спорту «Стандарт» був  основою результативної команди, що створювала сучасний «Верес».  Діяльність  Агентства спрямована на всебічний розвиток українських клубів, ефективну взаємодію із вболівальниками та спонсорами, адаптацію провідного європейського досвіду роботи професіональних клубів.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору