Новини змагань

Дозаявки клубів ПФЛ: «Гірник-Спорт» перезавантажує склад, інші поки обходяться точковим посиленням

17:00, 24 лютого 2017

Прес-служба ПФЛ інформує про дозаявки клубів першої та другої ліг.

Фото: gornyak-sport.net

Продовжується заявковий процес клубів ПФЛ. Інформуємо про новачків клубів першої та другої ліг.

 

«Нафтовик-Укрнафта» дозаявив 22-річного форварда Василя Цюцюру. За «Скалу» в 2012-2016 роках він зіграв 119 матчів, відзначився 33 голами. З головним тренером охтирців Володимиром Книшем раніше вже перетинався у стрийському клубі.


Читайте також: Дозаявки клубів ПФЛ: Жичиков та Мігунов повернулися в «Іллічівець», в «Інгульця» 14 клубних новачків


«Оболонь-Бровар» здійснила три дозаявки – до крайнього півзахисника Дмитра Скакуна із «Скали», про якого оголошувалося раніше, приєдналися 27-річний захисник Тимур Рустамов (екс-«Буковина») та 19-річний Святослав Шаповалов, спроможний зіграти в центрі оборони та півзахисту. Відзначимо, що Рустамов у сезоні 2014/2015 вже грав за "Оболонь-Бровар" (23 матчі, 2 голи в другій лізі).

Найбільше змін у клубі з Горішніх Плавнів. «Гірник-Спорт» дозаявив 14 новачків, серед них – і 27-річний крайній півзахисник Сергій Дячук з «Інгульця», який раніше вже грав за цей клуб. Також дозавлені воротар Олександр Ткаченко («Ворскла»), захисники Юрій Кравчук (останній клуб – «Жемчужина»), Валерій Курелєх («Кремінь»), Ігор Носарєв («Буковина»), Андрій Сахневич (КАМАЗ Росія), Юрій Цапій («Геліос»), півзахисники Євгеній Коваленко («Авангард»), Микола Ляшенко («Колос» Зачепилівка), Олексій Разуваєв  (ПФК Суми), нападники Андрій Фаюк («Енергія»), Андрій Шевчук (останній клуб – ФК «Тернопіль»). Також команду посилив 18-річний клубний вихованець голкіпер Андрій Рязанцев.

Сахневич - випускник академії київського «Динамо». Залучався до матчів юнацької та молодіжної збірних України. Має досвід виступів у вітчизняній Прем’єр-лізі

Один з лідерів другої ліги, винниківський «Рух», наразі дозаявив чотирьох гравців. Серед дебютантів – захисник Іван Білий («Арсенал-Київ»), півзахисник Юрій Копина (ФК «Львів»), нападники Євген Бохашвілі («Дніпро») та Святослав Зубар  («Бори Бориничі).

«Інгулець-2» продовжує планомірне введення у склад підготовані кадри – вихованців футболу рідної області. 18-річний півзахисник Андрій Глоба, котрий раніше грав за «Інгулець-3» на аматорському рівні, один із них.

Троє новачків у ФК «Нікополь». Мова про воротаря Ігоря Гришина («Інгулець»), який уже грав свого часу за цей клуб, а також півзахисників Михайла Кривича («Мир») та Олександра Литвиненка («Скорук» Томаківка).

Двома гравцями посилилося «Поділля». Повернувся у хмельницький клуб 22-річний півзахисник Олександр Музичук (останнім часом грав за канадський клуб Ukraine United), дозаявлений 16-річний клубний вихованець Олександр Майко – гравець, підготований клубною академією.

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору