Новини ліги

ТМ JAKO пропонує технічне партнерство

13:50, 24 лютого 2017

Німецький бренд виступив з пропозицією щодо офіційного м`яча першої та другої ліг ПФЛ.

ТМ JAKO, провідний німецький виробник спортивного екіпірування,  направив пропозиції клубам ПФЛ щодо офіційного м`яча змагань JAKO Performance 3.0.  М`яч JAKO Performance 3.0  сертифікований за найвищим стандартом FIFA Quality Pro.

Валентин Бруньов, генеральний директор українського представництва JAKO AG, зазначає: «ТM JAKO має намір стати Технічним партнером ПФЛ. Ми запропонували клубам привабливі умови співпраці. Це і технічна підтримка, і ексклюзивна цінова пропозиція.  М`яч JAKO Performance 3.0 рекомендований для всіх офіційних матчів під егідою FIFA. Ми відправили м`ячі для тестування  футболістами клубів ПФЛ і вже отримали перші відгуки. Сподіваємося на плідну довгострокову співпрацю».

З березня 2016 року рішенням Ради Ліг затверджено Стратегію-2020.  5 грудня 2016 року на засіданні Ради ліг клуби підтримали ПФЛ в бажанні продовжити аналіз ринку та проведення переговорів з представниками провідних брендів з метою реалізації проекту «Офіційний м`яч змагань ПФЛ»
Євгеній Мороз, керівник відділу змагань ПФЛ: «Наше завдання – зробити чемпіонати першої та другої ліг ПФЛ привабливими для вболівальників та інвесторів. Ми впевнені, що офіційний м`яч є неодмінним атрибутом успішних змагань».

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору