Новини ліги

ПФЛ запустить shop.pfl.ua

12:00, 22 лютого 2017

Наприкінці минулого року ПФЛ анонсувала початок  роботи над створенням онлайн-платформи з продажу фанатської атрибутики. Партнерство у проекті запропонував український виробник спортивного екіпірування ТМ Gera.

 

«Ми робимо особливу ставку на присутність в інтернеті», - зазначає президент ПФЛ Сергій Макаров. – ПФЛ має найбільше географічне охоплення,  велику армію прихильників, і нам важливо ставати  ближчими до вболівальників. Сама ідея продиктована часом: це зручна можливість придбати атрибутику і з нею ж підтримати свою команду, своїх хлопців.  Проект не несе фінансового навантаження на клуби, навпаки, є додатковим джерелом прибутку. Для нас він є довгостроковим і перспективним».

 

 

Олена Савчук, керівник Gerateam:  «ТМ Gera має технологічні можливості виробництва будь-якої продукції від однієї одиниці. Ціна не залежатиме від об`єму закупівлі. Збереження доступних цін є однією з головних задач».

 

 

 

 

 

 

 

«Shop.pfl.ua є надважливим проектом для ПФЛ. Запуск функціонального магазину вимагає істотних фінансових інвестицій, часу і грамотного супроводу. В економічно нестабільні часи клуби ПФЛ відкриють нове джерело доходу: обсяги реалізації напряму залежатимуть від маркетингової активності кожного з клубів», - відзначає Світлана Рибакова, керівник Відділу маркетингу к комунікацій ПФЛ.

 

 

 

 

 

Навесні 2017 ПФЛ та TM Gera планують завершити всі роботи з підключення інтернет-порталу. Асортимент онлайн-магазину стане гнучким і змінюватиметься в залежності від реального попиту. Моделі, розроблені за замовленням «Арсеналу, представлені нижче.

 

 

 

 

 

 

 

 




ТЕГИ: GERA, SHOP
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору