Новини ліги

Оновлено офіційний сайт Професіональної футбольної ліги

13:37, 16 лютого 2017

ПФЛ планує перетворити сайт на інформаційно-статистичний портал.

Сергій Макаров, президент ПФЛ: «На нашій новій платформі ми намагались максимально реалізувати  інформаційні ідеї та рішення. Офіційна сторінка стане відображенням нового бренду ліги, нашої  відкритості. Ми не тільки кардинально оновили дизайн сайту та розширили його функціонал. Ми змінили наповнення і приділили велику увагу статистиці. Нам важливо бути постачальником цікавого та ексклюзивного контенту. В планах – запуск англомовної версії  та відкритої платформи для спілкування та обміну досвідом».

 

Крім візуальних змін головної сторінки, оновлення торкнулись і структури сайту. Особливу увагу приділено  статистичному блоку: на новому сайті є можливість оцінки статистики минулих сезонів змагань ПФЛ.  

«Оновлення платформи – наш крок до того інформаційно-статистичного порталу, яким ми його бачимо в майбутньому. В березні плануємо спільний з ТМ GERA запуск платформи з продажу сувенірної та фанатської атрибутики. Вже цього тижня підключимо розділ «Блоги». Відповідно зміниться і  наповнення сайту – статті, інтерв`ю, презентації, відеоматеріали, додаткові можливості онлайну. Стара версія сайту деякий час буде доступна на old.pfl.ua», -зазначає Світлана Рибакова, керівник відділу маркетингу та комунікацій ПФЛ.

Розробниками сайту виступила київська компанія Skywell, відома співпрацею з провідними компаніями.

 

 




ТЕГИ: PFL
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору