Новини змагань

ПФЛ дякує за самовіддану роботу у негоду

15:48, 14 листопада 2016

Клуби Ліги провели велику роботу у боротьбі з наслідками негоди

Фото: ФК "ОБолонь-Бровар"


Адміністрація ПФЛ України висловлює клубам Ліги щиру подяку за самовідданість у боротьбі з наслідками стихії, яка вирувала протягом останніх двох днів у вигляді циклону зі снігопадами. Клуби заздалегідь були ознайомлені з прогнозами гідрометеоцентру і мали всі можливості підготувати свої поля.

Окрема подяка менеджменту рівненського "Вересу", який згуртовано спільними зусиллями очистив поле від снігу, товщина якого сягала подекуди 30 см. І це при тому, що завбачливо гру було перенесено до сусіднього містечка Березне.

 

На "Сонячному" також сніг падав, але служби "Геліосу" справилися зі складним завданням і провели матч з "Колосом"


Вдалося впоратися з негодою і провести свої матчі «Геліосу», «Оболоні-Бровар», які приймали своїх суперників у складних погодних умовах. "Миколаїв", незважаючи на дощ, також провів свій матч, за що їм окрема подяка.

Дякуємо хмельницькому «Поділлю». Хоч у Хмельницьку падав мокрий сніг, клуб зумів підготувати своє поле і провести гру сьогодні, а суперник – «Балкани» увійшли в ситуацію і пішли назустріч господарям.

Стадіон "Поділля". До і після...


Команди, які вчинили міні-подвиг у 19-му турі: "Верес", "Геліос", "Миколаїв" у першій лізі, і "Поділля" - у другій. Переконані, що в останньому турі осінньої частини клуби докладуть максимум зусиль, щоб піти на зимову перерву у гарному настрої. Тим більше, за прогнозами синоптиків найближчого вік-енду очікується плюсова температура.

Нагадаємо, що через негоду не відбулося одразу чотири матчі 19-го туру:

«Буковина» - «Тернопіль» (перша ліга), «Мир» - «Металург Запоріжжя», «Рух» - «Суднобудівник» та «Нива-В» – «Іллічівець-2» (усі - друга ліга).

 

Прес-служба ПФЛ    




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору