Новини змагань

"Поділлю" і "Тернополю" зараховано технічні поразки

16:17, 1 листопада 2016

Стало відомо рішення КДК ФФУ щодо деяких матчів 12-го та 14-го турів

КДК ФФУ ухвалив рішення згідно з яким "Тернополю" зараховано технічну поразку за неявку на матч 14-го туру першої ліги проти "Іллічівця".

Нагадаємо, ФК "Тернопіль" не зміг приїхати в Маріуполь, проінформувавши про недостатню кількість гравців через епідемію травм і простудних захворювань.

Втім, для Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України причина неявки не стала аргументом і технічну перемогу було зараховано "Іллічівцю" (3:0). Це рішення може бути оскаржене тернопільським клубом.

Таким чином, після 16-ти турів в активі "Іллічівця" тепер 41 очко і він продовжує очолювати турнірну таблицю першої ліги, а "Тернопіль" з дев'ятьма очками знаходиться на останній сходинці.

 

Разом із тим було ухвалено рішення щодо матчу 12-го туру "Поділля" - "Інгулець-2", який не відбувся через реконструкцію бігових доріжок на стадіоні "Поділля". Господарі отримали технічну поразку, а команді "Інгулець-2"  присуджено технічну перемогу.

Завдяки трьом очкам клуб з Петрового піднявся на четверту сходинку, а "Поділля" все ще знаходиться на останній позиції, маючи в активі  лише сім очок після 15-ти матчів.

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору