Новини змагань

Друга ліга. 16-й тур. Анонс матчів

19:34, 28 жовтня 2016

Анонс матчів 16-го туру сезону 2016/17 у другій лізі

 

Після десяти поспіль перемог "Жемчужина" вирушає в гості до амбітних "Балкан" на одеське дербі, "Кремінь" спробує реабілітуватися заєдину поразку в минулому турі в матчі з запорізьким "Металургом", а "Рух" прийме потужну "Реал Фарму". На сьогодні заплановано три прямих трансляції 16-го туру у другій лізі. Всі посилання на прямий ефір - у правій колонці офіційного сайту ПФЛ. А у дні гри всі трансляції з’являтимуться окремим матеріалом на офіційному сайті.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


«Нікополь-НПГУ» (Нікополь) пропускає цей тур


29 жовтня 2016 рік. 14:00. м. Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена» ім. О.Бабаєва

 «Кремінь» (Кременчук) – «Металург Запоріжжя»

Арбітр – Олександр Сахно (Київська обл.)

Дискваліфіковані: немає – Курдас

Заплановано пряму трансляцію

Програвши в Одеській області, «Кремінь» вперше за місяць опинився в ролі наздоганяючого. Тепер потрібно вигравати самому, сподіваючись на осічку конкурента.

В гості до кременчужців завітає «Металург», який в гостях не виграє ще з початку серпня (сім матчів з часу виїзду в Хмельницький). Утім, нині видно, що запоріжці вирівнялися. Вони перемогли «Суднобудівник» в умовно домашньому матчі в Чкаловому, після чого хоча й поступилися в двох матчах, але лише в один м’яч і при запеклій боротьбі.

Тож щоб відірватися від аутсайдерів і не опинитися на останньому місці «Металургу» треба набирати очки, хай і в гостях у команди, яка не змогла виграти до цього лише один домашній матч чемпіонату. Не допоможе гостям дискваліфікований Курдас, який в поточному сезоні встиг отримати вже два вилучення.


29 жовтня 2016 рік. 14:00. м.Херсон. Стадіон «Кристал».

«Кристал» (Херсон) – «Суднобудівник» (Миколаїв)

Арбітр – Геннадій Серпутько (Одеса)

Дискваліфіковані: Ковальчук – Сторубльовцев, Хохлов

Важливий матч, в якому обидві команди не безпідставно розраховують на очки. «Кристал» набрав чотири очки за останніх два тижні, вдома команда Шевцова не програє місяць з середини вересня.

Утім, в гості завітає вельми мотивований суперник, який програв уже шість матчів поспіль і ризикує опуститися на дно турнірної таблиці. В минулому турі, нагадаємо, «Кристал» обіграв в гостях «Іллічівець-2», а ось «Суднобудівник» удома поступився «Жемчужині», хоча спершу вів в рахунку.

Обидві команди зазнали кадрових втрат. Через перебір карток господарям не допоможе опорник Ковальчук, а гостям – центрбек Хохлов і форвард Сторубльовцев. Усі – беззаперечні гравці основи своїх клубів.


29 жовтня 2016 рік. 14:00. с.Горностаївка. Стадіон «Затис».

«Мир» (Горностаївка) – «Іллічівець-2» (Маріуполь)

Арбітр – Ігор Бич (Київ)

Дискваліфіковані: немає – немає

«Мир» останнім часом виступає не надто стабільно, однак явно збирається поліпшити свої результати. Перемога над «Енергією» на її полі явно надихає горностаївців, а вдома вони до цього місяця взагалі не програвали.

У свою чергу, «Іллічівець-2» цього місяця програв всі чотири своїх матчі, як наслідок, скотившись аж на 12-е місце. Відстаючи на 6 очок від «Миру», маріупольський резерв має докласти всіх зусиль, щоб набрати очки. Інакше є ризик опуститися ще нижче.

Додамо, що «Мир» лишається командою, у матчах якої забивається найменше м’ячів, а також володіє потужною обороною. Що ж стосується гостей, то вони вже доводили уміння грати на результат в гостях у більш досвідчених суперників (згадаємо нічию з «Балканами»).


29 жовтня 2016 рік. 14:00. с.Володимирівка. Стадіон імені О.Поворознюка

«Інгулець-2» (Петрове) - «Арсенал-Київщина» (Біла Церква)

Арбітр – Олександр Титов (Донецьк)

Дискваліфіковані: немає – Зоря

«Інгулець-2» повертається в гру після тижневого відпочинку й готується надолужувати втрачене. Команда, яка до цього весь час йшла в лідерах і наближалась до першого місця на відстань удару, нині опинилася аж на 6-му місці з 11 очками відставання від першої трійки.

У свою чергу, «Арсенал-Київщина» – разом із хмельничанами лишається останнім колективом, який в гостях не набрав ще жодного очка. До того ж, уже який тур поспіль білоцерківці страждають від кадрових втрат. Є питання по травмованих, а ще тур через перебір карток пропустить форвард Зоря.

Утім, молодий тренерський штаб під керівництвом Ущаповського минулого туру відсвяткував вольову перемогу над вінницькою «Нивою-В», а тепер ще й отримає невеличке посилення. Після дискваліфікації приєднаються до команди Литвиненко і Піскун, а, окрім Нагорного, який вже успішно дебютував, може допомогти команді й нігерійський ветеран Омоко, який повернувся у білоцерківський колектив.


29 жовтня 2016 рік. 15:00. м.Вінниця. Центральний міський стадіон.

«Нива-В» (Вінниця) - «Тепловик» (Івано-Франківськ)

Арбітр – Олександр Солов’ян (Київ)

Дискваліфіковані: Поліщук – Приймак, Януш

«Нива-В» посеред тижня оголосила відставку тренерського штабу, утім, до матчу з іншим новачком другої ліги – «Тепловиком» – вінничан підготує той самий Юрій Солов’єнко (на фото), який працював з командою з початку сезону в якості старшого тренера.

Господарям, правда, не допоможе дискваліфікований форвард Поліщук, утім, у івано-франківців втрати суттєвіші. Після мінімальної домашньої поразки від «Руху» перебрав карток центрбек Приймак і відбуває вилучення півзахисник Януш. Обидва гравці – з основної когорти.

«Нива-В» із вересня й до цього часу виграла вже три поспіль домашні матчі. «Тепловик», навпаки, програв три останніх свої виїзди. Команди розділяє всього два рядки таблиці й два очки, тож це буде одне із найбільш принципових протистоянь.


29 жовтня 2016 рік. 15:00. м.Винники. Стадіон імені Б.Маркевича

«Рух» (Винники) - «Реал Фарма» (Одеса)

Арбітр – Олександр Афанасьєв (Харків)

Дискваліфіковані: немає - немає

Заплановано пряму трансляцію

«Рух» за підсумками 15-го туру, нарешті, повернув собі лідерство. Звісно, це дуже відповідально – в наступному ж турі відстоювати перше місце. А тут в гості завітає ще й такий бойовитий колектив, як «Реал Фарма».

Сучасна одеська команда вирізняється непоганою спортивною формою. «Фармацевти» всуху виграли три останніх своїх матчі. Особливо успішно вони грали вдома, набравши там 19 зі своїх 24-х очок. Тож випробування лідером в гостях буде для них складним.

Що стосується винниківчан, то вони виграли вже 6 матчів поспіль. Для них будь-який суперник – це ціль, яку треба досягти. Інакших завдань, ніж перемоги, тут, схоже, не ставлять.


30 жовтня 2016 рік. 14:00. м.Одеса. Стадіон «Спартак»

«Жемчужина» (Одеса) – «Балкани» (смт.Зоря)

Арбітр – Владислав Дорош (Київ)

Дискваліфіковані: немає – Урсуленко

Заплановано пряму трансляцію

Довгоочікуване дербі Одещини зведе в протистоянні «Жемчужину» та «Балкани». Обидві команди воно застало в хорошій формі. Господарі виграли вже 10 матчів поспіль. Востаннє програвали вони в чемпіонаті ще в першій половині серпня – і якраз на своєму полі (2:3 від «Кристалу»).

«Балкани» не знають поразок вже сім матчів підряд. В минулому турі вони здолали «Кремінь», змінивши лідера в другій лізі. Утім, гостям все ще не допоможе активний півзахисник Урсуленко, вилучений ще позаминулого туру.


30 жовтня 2016 рік. 14:00. м.Хмельницький. Стадіон СК «Поділля»

«Поділля» (Хмельницький) - «Енергія» (Нова Каховка)

 Арбітр – Роман Блавацький (Львів)

Дискваліфіковані: немає – Квачов

Важкий і відповідальний матч для обох команд, які покладаються, в основному, на молодих гравців. «Поділля» останнім часом «ожило», довгоочікувана перемога в позаминулому турі (над «Тепловиком») стала першим для хмельничан ще від самого першого туру.

«Енергія» грає значно успішніше за подолян, але нестабільно. До того ж, в гості вона прибуде більш стомленою, адже посеред тижня грала перенесений матч із «Жемчужиною» й програла 0:2. До того ж, у хмельницькому матчі новокаховці не зможуть задіяти захисника Квачова.

Щоб покинути останнє місце, «Поділлю» за певних розкладів може вистачити й нічиєї. Як і «Енергії», щоб піднятися вище свого 13-го місця.

 

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena інформаційний партнер ПФЛ України

Фото: офіційні сайти ФК "Жемчужина", ФК "Рух", ФК "Кремень"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору