Новини змагань

Друга ліга. 15 тур. Вісім голів молоді

14:30, 27 жовтня 2016

У проекті ПФЛ України "Обдарована молодь" кращі молоді гравці 15-го туру у другій лізі

Результативним видався 15-й тур чемпіонату України у другій лізі для молодих українських футболістів 1995-2000 років народження — вони забили вісім голів. Для чотирьох із них це були перші результативні удари у цьому сезоні з урахуванням Кубка України.

 

Серед цієї вісімки бомбардирів варто відзначити 19-річного Романа Вороніна ("Нікополь-НПГУ"), який забив вже п’ятий гол у цьому сезоні і разом з 18-річним Богданом Кірєєвим  (для нього це якраз перший м’яч) оформив перемогу своєї команди над запорізьким "Металургом" — 2:1.



Втретє цього сезону забили голи 21-річний Денис Бондаренко ("Мир") та 20-річний Василь Штандер ("Іллічівець-2") - на фото, вдруге — 20-річний Віктор Георгієв ("Реал Фарма"), вперше — 20-річні Сергій Гайдаєнко ("Енергія") та Артем Чернявський (Металург), а також 21-річний Ігор Нагорний ("Арсенал-Київщина"), який таким чином дебютував у новому колективі. Його останньою командою було "Динамо-2", а в дебютному матчі гол Нагорного допоміг оформити перемогу над вінницькою "Нивою" та звільнення головного тренера подолян Юрія Солов’єнка.

Дебютував у другій лізі також 18-річний воротар Віктор Жуков ("Суднобудівник"), який за 23 хвилини лишив свої ворота недоторканими. А його 19-річний одноклубник Віталій Лісачов вперше потрапив до протоколу матчу в другій лізі.

Загалом же у 15-му турі на поле виходило 96 гравців 1995—2000 років народження.

 

Прес-служба ПФЛ

Премія "Золотий талант України" - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору