Новини змагань

Друга ліга. 14 тур. Молодь. Бомбардирський хист Шастала

20:11, 20 жовтня 2016

У проекті ПФЛ України "Обдарована молодь" кращі молоді гравці 14-го туру у другій лізі

21-річний Дмитро Шастал ("Енергія") забив вже сім разів у сезоні-2016/2017


Черговим голом відзначився кращий молодий бомбардир чемпіонату України у другій лізі — 21-річний форвард "Енергії" Дмитро Шастал. Він розписався у воротах "Кристалу" (1:1) і довів лік забитим м’ячам до семи. Більше у другій лізі цього сезону забивали лише четверо. Але всі вони — старші за віком.

Серед молодих футболістів 1995—2000 років народження, які цікавлять проект Золотий Талант, забивали ще три гравці. Всі — вже не вперше в цьому сезоні: 18-річній Євгеній Білокінь ("Іллічівець-2") — четвертий раз, 21-річний Валерій Коверник ("Інгулець-2") та 19-річний Дмитро Шарай ("Нікополь-НПГУ") — вдруге.

У 14-му турі відбулися також три дебюти. Перший матч у другій лізі зіграли 20-річний Андрій Невкритий ("Суднобудівник"), 19-річний Владислав Михайленко ("Іллічівець-2") та 17-річний Максим Сумцов ("Нікополь-НПГУ").

Молоді таланти України U-21. Сезон 26. 2 ліга. 14 тур

Невкритий — вихованець миколаївського футболу, грав за юнацькі команди Миколаєва — СДЮШОР, ДЮСШ-5 та Торпедо-ВУФК, а після цього — у чемпіонаті Миколаївської області за "Автомобіліст" (Миколаїв). Михайленко — вихованець маріупольскої "Азовсталі", трохи побув у "Нікополі-НПГУ", а перед тим, як потрапити до "Іллічівця", грав за "Агрінол" (Бердянськ) у чемпіонаті Запорізької області. Сумцов — вихованець нікопольського футболу ("Електрометалург" та "Обрій-Трубник").

Юні таланти України U-19. Сезон 26. 2 ліга. 14 тур

Ще два футболісти вперше потрапили до протоколу матчу — 17-річний Михайло Орошкевич ("Поділля") та 18-річний Костянтин Гордецький ("Мир").

Орошкевич — вихованець хмельницького клубу, а Гордецький вийшов зі школи херсонського Кристалу, після чого деякий час виступав за "Колос" (Чорнобаївка) у чемпіонаті Херсонської області.

 

Прес-служба ПФЛ

Премія Золотий талант України - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору