Новини змагань

Друга ліга. 14-й тур. Анонс матчів

23:23, 14 жовтня 2016

Анонс матчів 14-го туру сезону 2016/17 у другій лізі

 

Міцна "Жемчужина" не програвала півтора місяці, рівні команди в Хмельницькому, дербі Херсонщини та преможна поступ "Руху" з найбільш очікуваних матчів 14-го туру у другій лізі.

Всі посилання на відеотрансляції - у правій колонці офіційного сайту ПФЛ. А у дні гри всі трансляції з’являтимуться окремим матеріалом на офіційному сайті. Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!



 «Металург» (Запоріжжя) пропускає цей тур і зіграє 15 жовтня (14:00) товариський матч з ФК «Іллічівець» (Маріуполь).


15 жовтня 2016 рік. 14:00. м.Одеса. Стадіон «Спартак»

«Жемчужина» (Одеса) – «Іллічівець-2» (Маріуполь)

Арбітр – Роман Блавацький (Львів)

Дискваліфіковані: Малиш – немає

Посідаючи третє місце й очолюючи групу переслідувачів дуету лідерів, «Жемчужина» чекає в гості бойовий резерв «Іллічівця». Одесити не знають поразок ще з початку серпня, вісім матчів поспіль. До того ж, в минулому турі вони не грали – нагадаємо, матч у Новій Каховці не відбувся через каверзи погоди.

Утім, чи на користь команді вимушений простій – це ще питання. До того ж, у матчі проти молодих суперників не допоможе господарям провідний гравець Малиш, який у цій команді виконує функції центрального півзахисника. Щоб замінити його, одеситам доведеться серйозно переглянути свій невеличкий кадровий резерв.

«Іллічівець-2», в свою чергу, нині в невеличкій смузі невдач. З однаковим підсумком 1:2 він програв «Нікополю-НПГУ» та «Кременю», опустившись на 10-е місце, хоча ще недавно маріупольці могли замахнутися й на першу п’ятірку.


15 жовтня 2016 рік. 14:00. м.Хмельницький. Стадіон СК «Поділля»

«Поділля» (Хмельницький) - «Тепловик» (Івано-Франківськ)

 Арбітр – Ігор Бич (Київ)

Дискваліфіковані: немає – Француз

Від самого початку чемпіонату не знає перемог «Поділля». У 10 матчах хмельничани здобули лише одне очко. Від самого початку осені їм не вдавалося уникнути поразок. Навіть після зміни на тренерському містку очки не йдуть до молодих новачків другої ліги, тож вони закономірно посідають останнє місце.

Утім, нині в гості до Хмельницького вирушає «Тепловик» – по суті, така ж малодосвідчена команда, більшість гравців якої до цього грали на обласному або юнацькому рівні. Звісно, є у гостей перевага у вигляді кількох більш досвідчених гравців (недарма їхній форвард Худоб’як очолює гонку бомбардирів, а хавбек Боришкевич – асистентів).

Зате івано-франківцям не вдасться виставити оптимальний склад – тур пропустить захисник Француз. Тож це буде шанс для когось із його змінників. У випадку перемоги «Тепловик» гарантує собі місце у верхній частині таблиці й максимально наблизиться до щільної групи переслідувачів лідерів.


15 жовтня 2016 рік. 15:00. м.Херсон. Стадіон «Кристал».

«Кристал» (Херсон) – «Енергія» (Нова Каховка)

Арбітр – Олександр Сахно (Київська обл.)

Дискваліфіковані: немає – немає

Гаряче й важкопрогнозоване дербі Херсонщини має вже досить значну історію взаємин. До того ж, наставник херсонців Шевцов свого часу грав у команді під керівництвом нинішнього головного тренера «Енергії» Федорчука.

Стосовно результатів, то обидві команди, укомплектовані по мінімуму й, переважно, малодосвідченими гравцями, йдуть нестабільно. «Кристал» в минулому турі поступився в Одесі «Реалу Фармі», хоча по ходу сезону встиг відібрати очки навіть у таких сильних супротивників, як «Рух» та «Жемчужина».

Нині «Кристал» іде 11-м, а «Енергія» – слідом з відставанням всього на одне очко. У минулому турі новокаховці не змогли зіграти з «Жемчужиною» через зливу, тож мають встигнути скучити за футболом.


15 жовтня 2016 рік. 15:00. м. Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена» ім. О.Бабаєва

 «Кремінь» (Кременчук) – «Суднобудівник» (Миколаїв)

Арбітр – Олександр Афанасьєв (Харків)

Дискваліфіковані: немає – Чаус

Лідер чекає в гості молодих новачків другої ліги. «Суднобудівник» програв уже чотири матчі поспіль, до того ж, у Кременчуку не зможе задіяти дискваліфікованого стрижневого гравця Чауса.

«Кремінь», в свою чергу, з часу домашньої поразки від «Руху» в 6-му турі втрат не знає. Цієї осені команда Ященка виграла вже сім ігор поспіль. Втім, виїзд в Маріуполь в минулому турі видався дуже непростим, і лише на останніх хвилинах лідеру вдалося вирвати перемогу й продовжити перебування на першому місці.


15 жовтня 2016 рік. 15:00. м.Нікополь. Стадіон «Електрометалург».

«Нікополь-НПГУ» (Нікополь) – «Балкани» (Зоря)

Арбітр – Олександр Титов (Донецьк)

Дискваліфіковані: немає – немає

Посідаючи 13-е місце, «Нікополь-НПГУ» особливо успішно виступає саме вдома. 11 із 14-ти очок ця команда завоювала якраз на своєму полі, лише минулого туру здобувши першу виїзну перемогу. З огляду на останні результати, відрізок команди Варжеленка можна вважати успішним. Вона почергового переграла з різницею в один м’яч «Іллічівець-2» та «Суднобудівник».

Що ж стосується «Балкан», то вони з аналогічним результатом переграли в двох останніх матчах миколаївців та запоріжців. Нині зорянці на п’ятому місці, утім, щільність в групі лідерів настільки висока, що команда з Одещини не має права на осічку.


15 жовтня 2016 рік. 15:30. с.Горностаївка. Стадіон «Затис».

«Мир» (Горностаївка) – «Реал Фарма» (Одеса)

Арбітр – Олег Буяшов (Дніпро)

Дискваліфіковані: немає – немає

Після поразки в Івано-Франківську «Мир» погіршив своє турнірне положення. Наразі горностаївці шості з невеликим відривом від групи переслідувачів.

Але вдома команда із Херсонщини вирізняється особливо вдалою грою. Тільки «Мир» з «Балканами» все ще не програвали на своєму полі. До того ж, забиваючи й пропускаючи мало, горностаївці вирізняються особливою ефективністю.

«Реал Фарма», навпаки, є одним із всього трьох колективів, які все ще не вигравали в гостях. Здавалося б, розклад сил очевидний. Утім, одеський колектив сильний. Він всього на одне очко й одне місце поступається своєму супернику й налаштований дати бій.


15 жовтня 2016 рік. 15:30. м.Винники. Стадіон імен Б.Маркевича

«Рух» (Винники) - «Арсенал-Київщина» (Біла Церква)

Арбітр – Віталій Маляр (Хмельницький)

Дискваліфіковані: Бідловський – немає

«Рух» здобув особливо важливу перемогу в Петровському районі, з рахунком 3:1 здолавши «Інгулець-2». Потихеньку повертаються в гру травмовані гравці винниківців. Тож нині команда зі Львівщини на другому місці, відстаючи від «Кременя» лише на два очка.

Ясна річ, це погана новина для гостей – аутсайдерів-білоцерківців. В гостях «Арсенал-Київщина» все ще не набрав жодного очка. Утім, команда трішки вирівнялася, а вдома навіть набирає немало. До того ж, новина про можливу появу нового інвестора надихне гостей, яким належить зіграти з одним із найскладніших суперників.

Додамо, що через дискваліфікацію тур пропустить основний лівий захисник і виконавець стандартів «Руху» Бідловський. Тож господарям доведеться шукати заміну важливому виконавцю.


15 жовтня 2016 рік. 16:00. м.Вінниця. Стадіон СК «Нива».

«Нива-В» (Вінниця) - «Інгулець-2» (Петрове)

Арбітр – Іван Салаш (Калуш)

Дискваліфіковані: Когут – Кретов, Мучак

«Нива-В» пропускала минулий тур, тож мала можливість накопити сили перед візитом дуже складного суперника. «Інгулець-2» певний час був лідером, завдання у команди амбітне й максималістське. Утім, в минулому турі резервісти петрівців програли «Руху» й відстають від першого місця вже на 10 очок.

Для господарів це погано, адже грізний суперник буде особливо налаштованим. Так, у гостей відразу дві дискваліфікації, але їхня заявка достатньо велика. Хтозна, чи не відчутнішою для вінничан буде втрата лише одного футболіста…

«Нива-В» на 9-му місці, а вдома останнім часом вигравала. Тобто для вінничан цей матч буде шансом здійснити турнірний прорив, реабілітувавшись за крупну поразку у Винниках в позаминулому турі. Такі ж бажання й у гостей. Дві команди, які недавно програвали «Руху», тепер будуть грати тільки на перемогу.  

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору