Новини змагань

14-й тур. Лідер першої ліги зіграє з аутсайдером другої

14:13, 13 жовтня 2016

Матч 14-го туру "Іллічівець" - "Тернопіль" не відбудеться

ФК "Тернопіль" поінформував ПФЛ України та керівництво лідера Першої ліги ФК "Іллічівець" про неявку на матч 14-го туру в Маріуполь через епідемію грипу, яка спалахнула серед гравців аутсайдера чемпіонату. За словами керівництва "муніципалів" лише сім футболістів зараз у строю. Нагадаємо, що в двох останніх матчах клуб заявляв на календарні ігри по 13-ть футболістів.


У зв'язку з цим у підопічних Олександра Севідова виникло вікно, яке вони вирішили заповнити спарингом. На прохання відгукнувся запорізький "Металург", який також пропустить тур чемпіонату Другої ліги, адже у складі змагань третього за силою чемпіонату країни непарна кількість команд.

"Іллічівець" лідирує в Першій лізі з відривом шість очок від найближчого переслідувача "Верес", кому, до речі, маріупольці програли минулого туру (1:3). Це неприємність сталася з маріупольцями вперше за 25 матчів. А от запорізький "Металург", маючи сім очок в активі, посідає передостанню сходинку в таблиці і разом із "Поділлям" є відвертим аутсайдером змагань у другій лізі.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору